Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

Bomba momentului! Patru milioane de euro puse pe masă pentru transferul lui Denis Drăguş

Stranieri Publicat pe 7 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21550776/1/tw-gaziantep-fk-dragus.jpg

Denis Drăguş şi-a relansat cariera în Turcia. Fotbalistul împrumutat de Gaziantep de la Standard Liege face un sezon excepţional, motiv pentru care a revenit şi în circuitul echipei naţionale.

În acest sezon, atacantul în vârstă de 24 de ani a reuşit să marcheze de 11 ori şi a livrat o pasă de gol în 26 de partide pentru formaţia turcă.

În ultima partidă a echipei la care este împrumutat, Denis Drăguş a primit cea mai mare notă dintre toţi jucătorii prezenţi pe teren, 7.7, chiar dacă Gaziantep a fost învinsă cu 3-0 de Alanyaspor.

Trabzonspor a pus ochii pe Denis Drăguş

Trabzonspor i-a făcut o ofertă oficială lui Denis Drăguş, însă belgienii nu au fost încântaţi şi au refuzat-o. Conform celor de la trabzonx.com, turcii vor lansa o nouă ofertă pentru internaţionalul român. 

Pe lângă Denis Drăguş, clubul din Turcia îi va oferta pe belgieni pentru un transfer la pachet cu Cihan Canak, fotbalistul de 19 ani de la Standard Liege, cotat la 3.5 milioane de euro.

Contractul mijlocaşului român expiră în vara anului 2025, iar turcii speră că Drăguş va fi lăsat să plece pe o sumă decentă. Astfel, cei de la Trabzonspor spor vor face o ofertă în valoare de 4 milioane de euro pentru ambii jucători, însă este greu de crezut că belgienii vor accepta.

Totuşi, sursa citată anterior susţine că Denis Drăguş şi Cihan Canak îşi doresc să evolueze pentru formaţia turcă din sezonul următor şi şi-ar fi dat deja acordul.

  • 3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Denis Drăguş, conform Transfermarkt.
  • 3.5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Cihan Canak, conform Transfermarkt.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele