Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Borussia Dortmund a încheiat cu brio Bundesliga! Bayer Leverkusen, ultima victimă

Borussia Dortmund Publicat de Emanoil Ursache pe 22 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38297/20214975/2/1319469625.jpg

Borussia Dortmund a terminat sezonul din Bundesliga cu o victorie în faţa unei formaţii puternice din campionatul Germaniei, Bayer Leverkusen.

”Galben-negrii” s-au impus pe Signal Iduna Park cu scorul de 3-1 şi au terminat campionatul pe locul al treilea, cu 64 de puncte. Bayern Munchen s-a clasat pe primul loc cu 78 de puncte, iar RB Leipzig pe poziţia secundă, cu 65 de puncte.

Starul Erling Haaland, cu o dublă în minutele 5 şi 84, şi căpitanul Marco Reus, în minutul 51, au fost marcatorii golurilor învingătorilor. Golul de onoare al învinşilor a fost înscris din penalty de către Lars Bender, în minutul 89.

A fost al 27-lea gol stagional pentru norvegianul Erling Haaland. Puştiul de doar 20 de ani a fost depăşit în clasamentul golgheterilor doar de portughezul Andre Silva (Frankfurt, 28 de goluri) şi de polonezul Robert Lewandowski (Bayern Munchen, 41 de goluri).

Echipele de club care vor reprezenta Germania în grupele Ligii Campionilor sunt Bayern Munchen, RB Leipzig, Borussia Dortmund şi Wolfsburg. Frankfurt şi Bayer Leverkusen vor merge în grupele Europa League, iar Union Berlin în calificările din Conference League.

Au retrogradat Werder Bremen şi Schalke 04 direct în al doilea eşalon al fotbalului german, iar FC Koln va disputa meci de baraj pentru supravieţuirea în Bundesliga.

mail-share icon Email
viewscnt