Ultima oră
EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo” EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo”
VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League
Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei
Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15 Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15
Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate” Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate”
Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru” Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru”

Borussia Dortmund, fortaţă să-l vândă pe Haaland? Pierderi importante raportate de clubul german

Borussia Dortmund Publicat de Andrei Ionascu pe 9 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38297/20352491/1/profimedia-0626257580.jpg

Clubul german Borussia Dortmund a încheiat exerciţiul financiar 2020-2021 cu pierderi substanţiale, pe fondul pandemiei de coronavirus, a anunţat luni echipa clasată pe locul 3 în Bundesliga în sezonul trecut.

Conform cifrelor prezentate de club, venitul raportat a fost de 334,2 milioane de euro, cu 36 de milioane de euro mai puţin decât în anul financiar precedent.

Pierderea netă consolidată s-a ridicat la 72,8 milioane de euro, cu mult peste cele 44 de milioane de euro din anul precedent.

Clubul din Dortmund se aştepta la o pierdere de aproximativ 75 de milioane euro, dar gruparea a reuşit să limiteze pierderile prin calificarea în grupele Liga Campionilor la sfârşitul sezonului 2020-2021 şi câştigarea Cupei Germaniei.

''Veniturile şi câştigurile au fost afectate în mod substanţial de efectele restricţiilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus. La fel ca celelalte cluburi, Dortmund nu a putut primi spectatori pe stadion astfel că a pierdut şi venitul corespunzător provenit din vânzarea biletelor'', a indicat conducerea grupării.

În aceste condiţii, Borussia Dortmund are o misiune complicată să-l păstreze pe Erling Haaland. Atacantul norvegian în vârstă de 21 de ani este dorit de Real Madrid, Manchester United, Chelsea, Liverpool.

130 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Erling Haaland, care mai are contract cu Dortmund până în vara anului 2024.

Borussia Dortmund va debuta în noul sezon din Bundesliga sâmbătă, pe teren propriu, cu Eintracht Frankfurt, în direct pe Look Sport.

Sursa foto: profimediaimages.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri