Ultima oră
Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale! Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale!
Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus
Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul" Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul"
Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat
Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera” Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera”
Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!" Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!"

Borussia Dortmund, printre echipele care apelează la ajutor din partea statului german

Bundesliga Publicat pe 16 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19423337/1/dortmund.jpg


Cluburile VfB Stuttgart, Borussia Dortmund, Werder Bremen şi Schalke 04 au solicitat un ajutor financiar de la statul german pentru a compensa pierderile cauzate de pandemia de coronavirus, informează AFP.
 
“În perioada de izolare, am analizat toate posibilităţile de stabilizare economică şi am solicitat fonduri de la stat. Este una dintre măsurile luate pentru a asigura supravieţiurea VfB într-o perioadă în care nimeni nu poate preconiza cum şi în ce fel vor evolua lucrurile în fotbal”, a declarat Stefan Heim, oficial al VfB Stuttgart.
 
Heim a precizat că Stuttgart a solicitat un ajutor prin intermediul băncii KfW, şi anume un împrumut de aproximativ 15 milioane de euro, potrivit presei.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele