Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Borussia Dortmund renunţă la Jadon Sancho doar pentru 100 de milioane de euro, potrivit presei din Germania

Borussia Dortmund Publicat pe 24 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38297/20217594/1/sancho.jpg

Jadon Sancho (21 de ani) poate pleca de la Borussia Dortmund doar în schimbul a 100 de milioane de euro! Acesta este preţul de transfer stabilit de nemţi, după informaţiile conform cărora e dorit de mai multe cluburi, printre care şi Manchester United. Borussia nu vrea să mai renunţe atât de uşor la jucători, pentru a putea spera la mai mult sezonul următor, să întreruptă supremaţia celor de la Bayern Munchen.

100 de milioane de euro este, aşadar, suma pentru care Borussia Dortmund ar putea să îl vândă, deşi anterior conducerea a declarat că nu ar înclina spre a-i da drumul. Sancho a ajuns la Borussia Dortmund în 2017, când a fost luat de la Manchester City U18, pentru numai 7.8 milioane de euro.

El are statistici excelente în acest sezon, 16 goluri şi 21 de pase decisive în 38 de partide.

Sebastian Kehl, oficialul clubului Borussia Dortmund, a anunţat, însă, că Jadon Sancho va continua la gruparea din Bundesliga cel puţin încă un sezon.

Dortmund a fost în tratative cu Manchester United pentru transferul lui Sancho la echipa de pe Old Trafford, însă cele două cluburi nu s-au înţeles, astfel că mijlocaşul ofensiv englez va continua la Borussia. De asemenea, antrenorul vicecampioanei din Bundesliga a declarat că Sancho este un jucător vital pentru echipă în noul sezon, care va începe în weekend.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri