Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Bourceanu, pregătit de prima experienţă ca antrenor secund. A ajuns în cantonamentul echipei FC U Craiova

Liga II Publicat pe 23 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19925911/1/rps8879.jpg

Alexandru Bourceanu este pregătit de prima experienţă din cariera de antrenor, dar nu ca principal, ci ca secund. Fostul mijlocaş, ajuns la 35 de ani, a mers în cantonamentul echipei FC U Craiova din Liga 2, la finalul căruia speră să ajungă la un acord cu oltenii şi se îl ajute în campionat pe antrenorul Ovidiu Stângă.

Am început şcoala de antrenori şi am ales o colaborare la FC Universitatea Craiova ca antrenor secund al lui Ovidiu Stângă. Momentan voi sta cu Ovidiu alături de băieţi în aceste două săptămâni. Sincer, mi-ar plăcea să continuăm împreună şi după aceste două săptămâni, dar vom vedea după ce se termină cantonamentul cum vor sta lucrurile.

Vom discuta din nou şi vom lua o hotărârare finală. Îl apreciez mult pe Ovidiu Stângă şi îmi face mare plăcere să lucrez alături de el. Dar repet: hotărârea finală o vom lua ambele părţi după finalul acestui cantonament”, a declarat Alexandru Bourceanu pentru ediţie.ro

Bourceanu, laude pentru fosta echipă, FCSB

FCSB are parte de un sezon bun până acum, în Casa Liga 1. Multe voci din fotbalul românesc laudă echipa pentru evoluţiile de până în acest moment, dar şi anumiţi jucători care au ieşit în evidenţă. De exemplu, Alexandru Bourceanu, fostul căpitan al FCSB-ului, este impresionat de doi dintre tinerii mijlocaşi, Moruţan şi Olaru.

Bourceanu este plăcut surprins de jocul arătat de aceştia până în acest moment.

Sunt jucători de fotbal, nu putem să îi catalogăm bătrâni şi copii. Nu poţi spune că sunt copii, trebuie să îi tratăm ca jucători de fotbal. Dacă îi vom trata ca şi copii, se vor comporta ca şi nişte copii.

Îmi plac toţi în faţă, Moruţan şi Olaru au ascensiune extraordinară în acest sezon, dar şi ceilalţi sunt la un nivel foarte bun. Coman, Man, Tănase care deja erau certuitudini. Cei tineri şi vor demonstra valoarea, depinde de ei”, a spus Bourceanu pentru TelekomSport.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele