BREAKING NEWS | BUNDESLIGA, ÎN DIRECT PE CANALELE LOOK ÎN URMĂTORII DOI ANI! - LOOKSPORT
Skip to content
Bundesliga Noutăți

BREAKING NEWS | BUNDESLIGA, ÎN DIRECT PE CANALELE LOOK ÎN URMĂTORII DOI ANI!

Seria de achiziții de drepturi pentru difuzarea unor compețitii sportive majore continuă pe Look Plus și Look Sport. Clever Media Network (compania deținătoare a celor două posturi TV) a achiziționat drepturile de difuzare a campionatului de Fotbal al Germaniei și a Supercupei Germaniei pentru următoarele două sezoane.

Meciurile se vor vedea și la LookSport 2 și LookSport 3. Cele două canale de sport s-au lansat în această vară.

Supercupa Germaniei va avea loc sâmbătă, 3 august, de la ora 21.30. Pentru marele trofeu se vor înfrunta Borussia Dortmund și Bayern Munchen. Bundesliga va debuta vineri, 16 august, de la ora 21.30, cu meciul dintre Bayern Munchen și Hertha Berlin.

Consecvenți sloganului „Aici este fotbalul!”, încercăm să le oferim telespectatorilor nostri cât mai multe competiții din cel mai iubit sport. Și acesta este doar începutul, a anunțat George Petrule, coordonator programe sport al canalelor Look Plus și Look Sport.

În luna iulie, Clever Media Network a achiziționat și drepturile media pentru primele două opțiuni din fiecare etapă din Campionatul Cehiei. Telespectatorii vor avea astfel ocazia de a-i vedea în fiecare weekend pe fotbaliștii români Nicușor Stanciu (Slavia Praga) și Florin Niță (Sparta Praga).

Clever Media Network operează în prezent cinci stații de televiziune (LOOK PLUS, LOOK SPORT, LOOK SPORT 2, LOOKSPORT 3 si PROFIT.RO) și deține drepturile de difuzare pentru cele mai importante competiții fotbalistice de pe continent (UEFA Champions League și UEFA Europa League), dar și pentru Liga I, Liga II, Cupa României, Cupa Italiei, Cupa Turciei și partidele derby din puternicele campionate ale Turciei și Portugaliei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine