Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

BREAKING NEWS | Dan Petrescu a plecat de la CFR! Cele două părţi au semnat actele. Care a fost pretenţia lui SuperDan

CFR Cluj Publicat pe 30 nov 2020
mail-share icon Email

Meciul cu Poli Iaşi, pierdut cu 1-0 în 16-imile Cupei României, a fost ultimul al lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Neluţu Varga a confirmat concedierea antrenorului, iar acum urmează ca cele două părţi să se pună de acord asupra termenilor financiari ai rupturii, în condiţiile în care Bursucul are o clauză de reziliere de două milioane de euro!

UPDATE: Dan Petrescu şi conducerea CFR-ului au ajuns la un numitor comun privind despărţirea şi au semnat şi actele în cursul zilei de luni. Petrescu a renunţat la clauza de reziliere de două milioane de euro, iar singura sa pretenţie financiară a fost plata salariilor la zi, una cu care Neluţu Varga a fost rapid de acord. Până se va găsi un alt antrenor, şedinţele de pregătire vor fi conduse de oamenii din staff-ul lui Super Dan.

UPDATE: Dan Petrescu nu mai e antrenorul CFR-ului! Dacă iniţial dorea să ia o decizie finală abia în cursul zilei de luni, Neluţu Varga s-a răzgândit şi a ajuns la concluzia că nu mai poate continua colaborarea cu SuperDan, anunţă ProSport. Patronul din Gruia îi reproşează fostului fundaş dreapta cele patru înfrângeri consecutive pe teren propriu (cu Gaz Metan, UTA, AS Roma şi Poli Iaşi), dar şi starea de tensiune creată în jurul echipei. În plus, în decizia lui Varga a cântărit şi faptul că mai mulţi jucători importanţi i-au transmis că Petrescu a devenit şi mai rigid la antrenamente.

Varga nu doar că a confirmat despărţirea de Petrescu, omul care i-a adus trei titluri în trei ani şi o primăvară europeană, dar a vorbit, surprinzător, despre varianta ca Adi Mutu să-i urmeze lui SuperDan pe banca ardelenilor: "Da, e adevărat, ne-am despărţit de domnul Dan Petrescu. Este o decizie definitivă, n-o mai întoarce nici preşedintele României! Îi mulţumim pentru tot! Asta e viaţa… nu ai voie, la ce condiţii avem, să te elimine Poli Iaşi din Cupă! Vom aduce rapid antrenor… Eu îl vreau pe Mutu, am încredere în Adi… dar vom vedea. Mai multe vom şti mâine, sperăm ca noaptea să fie un sfetnic bun pentru viitorul lui CFR Cluj", a spus Varga, în Fanatik.

Varga avea de gând să ia luni o decizie

Urmau să se pună în balanţă mai multe aspecte, printre care şi rezultatele slabe din ultima perioadă, dar şi anumite neînţelegeri. Petrescu a avut mai multe contre, chiar în media, cu oamenii care decid soarta clubului, iar luni se va decide strategia CFR-ului pentru ultimele meciuri din acest an, dar mai ales pentru 2021.

Principalul a vorbit la rândul său despre contract la interviurile de la finalul partidei din 16-imile Cupei României, cu Poli Iaşi, scor 0-1. El aducea în discuţie faptul că este obosit şi că se pregăteşte în orice moment să plece de la CFR Cluj.

Eu tot timpul mă gândesc la plecare. Bagajul e făcut, presiunea există. Eu vreau să câştig, clubul vrea să câştige. Mai am contract un an şi jumătate cu CFR Cluj. Sunt supărat pe mine în primul rând şi apoi pe toată planeta. Sunt şi obosit.

Nu prea dorm nopţile. Nici când câştigam nu dormeam, cu atât mai puţin azi”, a spus, printre altele, Dan Petrescu după meciul cu Poli Iaşi. 

CFR Cluj are o serie de rezultate extrem de slabă. În ultimele şase meciuri, în toate competiţiile, a pierdut cinci şi a câştigat unul singur, 2-0 cu FC Argeş.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele