Ultima oră
Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal
Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă” Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă”
VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă
NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni
Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional
Ian Foster va antrena în Japonia Ian Foster va antrena în Japonia

BREAKING NEWS | Dani Coman a refuzat oferta clubului CFR Cluj! "Cuvântul dat e mai important decât banii, faima, trofee câştigate"

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 31 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20379034/1/west-ham-united-astra-giurgiu-play-off-liga-europa-25-08-2016.jpg

Dani Coman, preşedintele clubului Hermannstadt, a anunţat că a refuzat oferta campioanei Ligii 1, CFR Cluj, pentru a prelua funcţia de preşedinte, rămasă vacantă după înlăturarea lui Marian Copilu.

Dani Coman (42 de ani) a fost preşedinte la Astra Giurgiu între 2015 şi 2021. Şi-a dat demisia la finalul sezonului 2020-2021, când echipa a retrogradat în Liga 2. În luna iunie, Coman a fost numit preşedinte la FC Hermannstadt, o altă echipă care a retrogradat în Liga 2.

În mandatul lui Dani Coman, Astra a câştigat în premieră titlul în Liga 1 (2016) şi a jucat trei finale de Cupa României (2017, 2019, 2021). Echipa din Giurgiu a eliminat-o pe West Ham United în play-off-ul pentru grupele Europa League. Ulterior, Astra a trecut de faza grupelor.

"Am avut o discuţie cu cei din conducerea Clujului, împreună cu patronul echipei, domnul Varga. Pe această cale vreau să-i mulţumesc pentru oferta făcută, dar am început un proiect la Sibiu, mi-am dat cuvântul unor oameni că împreună vom încerca să promovăm Hermannstadt-ul. Pentru mine, cuvântul e mai important decât banii, faima, trofee câştigate. Asta a fost decizia mea, de a rămâne şi de a lupta pentru ca această echipă şi acest oraş să revină în prima ligă.

Într-adevăr, mi-au făcut o ofertă extraordinară din toate punctele de vedere. A fost greu de ales. În acelaşi timp, pentru mine cuvântul e mai important decât orice altceva. Într-adevăr, era un pas înainte din punct de vedere profesional şi financiar, dar nu întotdeauna banii sunt cei mai importanţi în viaţă. Sunt lucruri pe care nu le poţi cumpăra cu bani. Pe mine, de-a lungul timpului, nu m-au cumpărat banii, eu i-am făcut pe ei. Mă bucur că am luat această decizie, am lângă mine nişte oameni cu care pot trage pentru a avea succese la Hermannstadt. Am creat o echipă frumoasă, unită, la Sibiu. Patronii echipei sunt nişte oameni extraordinari, care au făcut eforturi pentru ca echipa să meargă mai departe. Nu cred că ar fi fost corect din partea mea să-i las după trei luni.

Nu există nicio şansă să mă răzgândesc, chiar am avut o discuţie cu domnul Varga, a înţeles situaţia. Cred că am rămas în aceleaşi relaţii bune în care am fost şi până acum. Mă duceam la campioana României din ultimii ani şi mai mult ca sigur viitoarea campioană a României. Ce eşec putea fi?", a spus Dani Coman pentru DigiSport.

Fostul portar a precizat că relaţia cu Dan Petrescu s-a îmbunătăţit şi n-a reprezentat un factor în luarea deciziei de a refuza CFR-ul. Dan Petrescu a fost prezentat astăzi ca antrenor al echipei clujene.

"Am avut mai multe discuţii în ultima vreme cu Dan Petrescu, ne-am împăcat de foarte mult timp. Într-adevăr, a fost o discuţie în contradictoriu la momentul respectiv, dar am trecut peste ea amândoi, pentru că amândoi suntem oameni de fotbal, avem impulsul acela de moment. Am trecut de mult peste acele lucruri. Vă spun sincer, CFR Cluj va câştiga acest campionat. Sunt convins, au o echipă foarte bună şi stabilitate din toate punctele de vedere. Au un patron care se pricepe, am discutat aseară cu domnul Varga, e un om de mare caracter", a mai spus Coman.

CFR Cluj, campioana Ligii 1 în ultimele patru sezoane, are maximum de puncte după primele 7 runde din ediţia 2021-2022.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele