Ultima oră
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona

BREAKING NEWS: Doi ani de suspendare pentru Barcelona, Real Madrid, Juventus şi AC Milan

Champions League Publicat pe 6 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20163034/1/uefa-shutter-2.jpg

UEFA intenţionează să suspende doi ani din cupele europene cluburile FC Barcelona, Real Madrid, Juventus şi AC Milan, aflate printre cele 12 fondatoare ale Supeligii, informează ESPN, citată de marca.com.

Atletico Madrid, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Arsenal şi Tottenham ar fi ajuns la un acord cu forul de conducere al fotbalului european pentru a rămâne loiale competiţiilor UEFA.

Potrivit ESPN, Inter este, de asemenea, aproape de a ajunge la o înţelegere, dar Real Madrid, Barcelona, ​​Juventus şi AC Milan nu sunt încă dispuse să renunţe la proiectul lor şi ar putea fi sancţionate cu doi ani de suspendare.

Aceste patru cluburi vor fi acuzate că au încălcat articolul 51 din statutul UEFA, care subliniază că echipele nu ar trebui să formeze alianţe pentru a se desprinde de competiţiile europene.

"Nu se pot forma combinaţii sau alianţe între cluburi afiliate, direct sau indirect, la diferite asociaţii membre UEFA fără permisiunea UEFA”, se arată în articol.

ESPN a scris, de asemenea, că cele patru cluburi rebele insistă că au cerut UEFA "permisiunea" de a-şi crea competiţia şi "recunoaşterea" acesteia, în loc să părăsească organizaţia.

Mai mult, ele explică faptul că, dacă UEFA va iniţia o procedură disciplinară, atunci ar încălca o decizie a unei instanţe din Madrid.

mail-share icon Email
viewscnt