Ultima oră
George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român
Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”

Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek
VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad

BREAKING NEWS: Horia Tecău se retrage după Turneul Campionilor

Tenis Publicat pe 14 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20466952/1/horia-tecau-fb.jpg

Horia Tecău ar fi declarat, la Torino, că se retrage din cariera de jucător după Turneul Campionilor, potrivit unor informaţii care circulă pe reţelele de socializare.

Informaţia a anunţată de Moritz Lang, jurnalist la Sky Sport Germania, confirmată de fosta jucătoare Annabel Croft, acum comentator sportiv, la Amazon Prime şi prezentată de publicaţia de limbă spaniolă puntodebreak.com.

Echipa formată Horia Tecău şi Kevin Krawietz a pierdut, duminică, primul meci de la Turneul Campionilor, disputat în Grupa Verde a competiţiei. Ei au fost învinşi, cu scorul de 6-4, 6-4, de cuplul croat Nikola Mektici/Mate Pavici, după un meci de o oră şi 17 minute.

Tot duminică, se va juca şi a doua partidă a grupei, între Marcel Granollers/Horacio Zeballos (Spania/Argentina) şi Ivan Dodig/Filip Polasek (Croaţia/Slovacia). Marţi, în a doua etapă a grupei se vor întâlni învingătorii din prima zi, respectiv învinşii.

În carira sa, Horia Tecău, acum pe locul 19 ATP la dublu, fost numărul 2 mondial, a câştigat 38 de trofee, dintre care trei de grand slam, Wimbledon, în 2015, US Open, în 2017, ambele în echipă cu olandezul Jean-Julien Rojer, şi Australian Open la dublu-mixt, în 2012, împreună cu americanca Bethanie Mattek-Sands.

Tot cu Rojer, el a cucerit trofeul la Turneul Campionilor, în 2015, iar cu Florin Mergea a obţinut medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016.

Din tenis, Horia Tecău a câştigat premii brute de peste 5,8 milioane de dolari.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele