Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

BREAKING NEWS: Horia Tecău şi-a anunţat retragerea! Mesajul emoţionant al marelui campion

Tenis Publicat pe 18 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20472220/1/horia-tecau-fb.jpg

Horia Tecău şi-a anunţat retragerea din tenis printr-un mesaj emoţionant postat pe contul său de Facebook.

Ajuns la 36 de ani, tenismenul care a pus România pe harta mondială a ”sportului alb” prin performanţele sale excepţionale la dublu s-a decis că este momentul să se bucure de o nouă etapă din viaţa sa încununată de atâtea succese.

”O mulţime de emoţii curg chiar acum. Sunt recunoscător. Pentru călătorie, pentru ceea ce am trăit şi pentru oamenii pe care i-am întâlnit pe parcurs.

Sportul a fost locul meu de joacă, sala de clasă, m-a învăţat să visez, să cred şi să-mi dezvolt abilităţile de viaţă în acest proces.

Energia terenului de tenis şi a fanilor tenisului m-a răsplătit enorm şi voi păstra acest sentiment cu mine pentru totdeauna.

Acum, este timpul să mă bucur de viaţă într-un mod diferit şi să transform toată această energie într-o formă nouă.”, şi-a anunţat retragerea Horia Tecău, pe Facebook.

În noiembrie 2015, Horia Tecău a ajuns să ocupe locul doi mondial în tenis la dublu. Tecău a cucerit numai puţin de 38 de turnee în cariera sa, dintre care trei de Grand Slam (Wimbledon în 2015, US Open în 2017, ambele cu olandezul Jean-Julien Rojer, şi Australian Open, la dublu mixt cu Bethanie Mattek-Sands din SUA, în 2012).     

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele