Ultima oră
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!” Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!”
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat

BREAKING NEWS | Meciul Lazio - Torino va fi decis la 'masa verde'! Confruntarea era programată de la ora 19:30, pe Look Sport

Serie A Publicat de Andrei Ionascu pe 2 mar 2021
mail-share icon Email

Partida dintre Lazio şi Torino, programată de la ora 19:30, în direct pe Look Sport, nu se va disputa întrucât echipa torineză n-a făcut deplasarea la Roma, pe fondul carantinei impuse din cauza pandemiei de coronavirus. Lazio va câştiga meciul din etapa a 25-a din Serie A cu 3-0 la ‘masa verde’, potrivit presei italiene.

AC Torino nu a primit avizul autorităţilor sanitare locale de a ieşi din carantină pentru a putea călători la Roma şi a cerut amânarea meciului. Liga italiană a decis că meciul din etapa cu numărul 25 nu poate fi amânat.

Prin urmare, doar Lazio se va prezenta la partida de pe arena 'Olimpico', arbitrul va constata absenţa celeilalte echipe, iar formaţia din Roma va câştiga meciul cu 3-0.

8 jucători de la Torino şi doi membri ai staff-ului au fost depistaţi pozitiv la coronavirus înainte de această partidă.

Torino are deja un meci amânat în Serie A, cel cu Sassuolo, de vinerea trecută, care a fost reprogramat pentru data de 17 martie. Prin urmare, Liga italiană a anunţat că nu ar mai fi date disponibile pentru a reprograma şi partida cu Lazio.

Totuşi, există un precedent care ar putea să-i ajute pe cei de la Torino. Meciul dintre Juventus şi Napoli, din 4 octombrie 2020, nu s-a jucat din acelaşi motiv. Atunci, echipa lui Gennaro Gattuso a primit interdicţie de a părăsi oraşul şi nu s-a prezentat la partida cu campioana Italiei. Deşi Napoli pierduse iniţial meciul cu 3-0 la ‘masa verde’, a obţinut reprogramarea partidei după ce a făcut recurs.

Lazio ocupă locul 7 în Serie A, în timp ce Torino se află pe poziţia a 17-a.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20034151/2/clasament-lazio.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele