Ultima oră
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ

BREAKING NEWS | Moruţan s-a înţeles cu Galatasaray! Câţi bani va încasa FCSB şi cât va primi FC Botoşani

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 23 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20370795/1/rps0198.jpg

FCSB s-a înţeles cu Galatasaray Istanbul pentru transferul mijlocaşului Olimpiu Moruţan (22 de ani). Gigi Becali a anunţat că va încasa 5,7 milioane de euro.

Anterior, FCSB a primit o ofertă oficială pentru transferul lui Olimpiu Moruţan de la echipa daneză FC Copenhaga. Potrivit GSP, FCSB ar fi încasat 3 milioane de euro, plus încă un milion de euro bonus de performanţă.

Olimpiu Moruţan, cotat de Transfermarkt la 2,8 milioane de euro, a impresionat în sezonul trecut la FCSB, reuşind 8 goluri şi 15 pase decisive.

“Da, l-am vândut pe Moruţan la Galatasray. Suma este de 5,7 milioane de euro. 4,2 milioane de euro vor plăti acum pe el, plus 1,5 milioane de euro dacă se califică în grupele Europa League. Dar Galatasaray se va califica în grupele Europa League şi asta va fi suma. Eu sunt mulţumit”, a spus Gigi Becali pentru Fanatik.

Moruţan nu va fi singurul român de la Galatasaray. În această vară, echipa pregătită de către Fatih Terim l-a transferat pe Alex Cicâldău de la Universitatea Craiova, pentru 6,5 milioane de euro.

FC Botoşani are de câştigat de pe urma transferului lui Olimpiu Moruţan

Finanţatorul echipei FC Botoşani, Valeriu Iftime, a anunţat că trebuie să încaseze o sumă de bani în urma transferului lui Moruţan la Galatasaray, întrucât a păstrat 9 procente din drepturile federative ale mijlocaşului.

Olimpiu Moruţan s-a transferat de la FC Botoşani la FCSB în vara anului 2018, pentru 700.000 de euro plus clauze.

"Ce înseamnă asta pentru Botoşani? 500.000 de euro. Asta e. Dacă ăsta-i preţul, nu sunt dezamăgit", a spus Iftime pentru as.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele