Ultima oră
Real Madrid a depus plângere împotriva arbitrului de la meciul cu Osasuna. Acesta nu a menţionat în raportul de joc insultele rasiste la adresa lui Vinicius
Real Madrid a depus plângere împotriva arbitrului de la meciul cu Osasuna. Acesta nu a menţionat în raportul de joc insultele rasiste la adresa lui Vinicius
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
 VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc" VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc"
Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva" Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva"
Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare

BREAKING NEWS: Octavian Şovre s-a retras! Motivul din spatele deciziei asistentului linşat de UEFA pentru un gest nobil

Cupa României Publicat de Emanoil Ursache pe 23 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/20215532/1/octavian-sovre-rps8568.jpg

Finala Cupei României dintre Astra Giurgiu şi Universitatea Craiova, scor 2-3, a fost ultimul meci din cariera lui Octavian Şovre. Arbitrul asistent a luat decizia de a se retrage, deoarece nu mai avea motivaţie după 21 de sezoane petrecute în Liga 1.

Şovre îşi dorea foarte mult să participe la Campionatul European, însă scandalul provocat de autograful pe care i l-a cerut lui Erling Haaland a cântărit decisiv în neselectarea acestuia.

"Am avut 21 de sezoane în Liga I. Orice activitate care are un început, are şi un sfârşit. Sunt mulţumit şi împlinit. Puţine emoţii mă încearcă, chiar mai multe decât la un meci Barcelona - Inter sau Dortmund cu City. Motivaţie personală nu mai aveam. Ca scop era EURO 2020. Din cauza pandemiei, s-a amânat cu un an, s-a întâmplat ce s-a întâmplat, nu am fost selecţionat. Pentru mine este un sfârşit!", a declarat Octavian Şovre, conform www.telekomsport.ro.

Gestul lui Şovre de a-i cere un autograf lui Haaland pentru a-i ajuta pe copiii ce suferă de autism a fost criticat atât de UEFA, cât şi de către preşedintele CCA, Kyros Vassaras. Octavian Şovre a mai spus că nu îşi regretă acţiunile, chiar dacă regulile trebuie respectate.

"Am solicitat un autograf lui Haaland, probabil că a fost un cumul de factori cu meciul de la Paris şi UEFA a considerat că trebuie să... Oricum, nu regret că am cerut acel autograf. Am mai făcut-o şi anterior. S-a întâmplat ce s-a întâmplat, asta a fost să fie. Trăim într-o lume a regulilor, eu trebuia să le respect.

De-a lungul timpului, colegi, cunoscuţi, interpuşi, cunoscuţi ai cunoscuţilor m-au rugat să le aduc tot felul de suveniruri de la jucătorii pe care îi simpatizau. Nu am putut să îi satisfac pe toţi, dar am încercat să dau şi eu o parte din ce am primit cunoscuţilor şi prietenilor.", a mai completat fostul arbitru asistent.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele