Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin

BREAKING NEWS: Răzvan Lucescu, la un pas de Fenerbahce. De un singur lucru depinde aducerea tehnicianului român

Superlig Publicat pe 28 feb 2021
mail-share icon Email

Numele lui Răzvan Lucescu este din ce în ce mai des vehiculat în presa din Turcia ca un înlocuitor pe banca lui Fenerbahce al antrenorului Erol Bulut.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/20023151/1/razvan-lucescu-10.jpg

Răzvan Lucescu, la un pas de Fenerbahce. De un singur lucru depinde aducerea tehnicianului român

Suporterii lui Fener nu îl mai vor pe Bulut la cârma echipei lor favorite de la înfrângerea suferită pe teren propriu, acum trei etape, cu 0-1 în faţa marii rivale Galatasaray. De atunci, Fenerbahce a repetat acelaşi scor etapa trecută cu Goztepe, la care se adaugă şi o eliminare din Cupă cu Başakşehir.

Soarta lui Erol Bulut ar urma să fie decisă la meciul de duminică din deplasare cu Trabzonspor. În contextul în care Fenerbahce a ajuns pe locul trei în Super Lig, orice rezultat în afară de o victorie i-ar putea fi fatal actualului tehnician.

Răzvan Lucescu este în prezent liber de contract, după ce s-a despărţit de Al Hilal, deşi în 2020 a câştigat titlul în Saudi League, Liga Campionilor Asiei şi Cupa Regelui. Reuşitele de anul trecut şi numele pe care îl poartă îl fac pe Lucescu jr. o opţiune ideală pentru conducerea lui Fenerbahce. Tatăl său Mircea Lucescu a pregătit-o între 2002 şi 2004 pe Beşiktaş Istanbul, una dintre marile rivale ale lui Fener.

mail-share icon Email
viewscnt

Superlig

Ultimele articole Toate articolele