Ultima oră
O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare
Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren
NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers

BREAKING NEWS | Sergio Ramos şi-a găsit echipă după despărţirea de Real Madrid! Fundaşul spaniol va semna cu PSG

Fotbal Internațional Publicat de Andrei Ionascu pe 22 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20257016/1/1623512113-263650-noticia-normal.jpg

Fundaşul spaniol Sergio Ramos (35 de ani) s-a despărţit de Real Madrid după 16 ani presăraţi cu multe succese. În sezonul 2021-2022, Ramos va juca pentru PSG, deşi a fost în negocieri şi cu AS Roma, unde era dorit de către Jose Mourinho.

Sergio Ramos le-a transmis unor prieteni de la Real Madrid că va merge la PSG, potrivit postului de radio spaniol Cadena Cope.

Sergio Ramos s-a confruntat cu mai multe accidentări în acest an şi a jucat doar 21 de meciuri pentru Real Madrid în sezonul 2020-2021.

La PSG, Sergio Ramos va avea o concurenţă aprigă pe post. Vicecampioana Franţei are patru fundaşi centrali în lot: Marquinhos (căpitanul echipei), Presnel Kimpembe, Thilo Kehrer şi Abdou Diallo.

Sergio Ramos, la Real Madrid din 2005, a câştigat cu echipa din capitala Spaniei peste 20 de trofee, între care şi Liga Campionilor, de patru ori.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri