Ultima oră
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist

BREAKING NEWS | Simona Halep se desparte de omul cu care a făcut istorie în circuitul WTA!

Simona Halep Publicat de Răzvan Cîrceag pe 22 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/20403466/1/simona-halep-darren-beijing-1400.jpg

Simona Halep, numărul 14 WTA, a anunţat oficial despărţirea de antrenorul Darren Cahill.

În spaţiul public s-a scris deseori că o mare parte din succesul Simonei Halep se datorează lui Cahill. Alături de acesta a cunoscut cele mai mari performanţe în cariera sa din tenis.

Sportiva româncă a postat astăzi pe Twitter, un mesaj în care anunţă separarea de antrenorul său, fără a preciza şi un motiv pentru care s-a ajuns aici.

„După 6 ani minunaţi în care am lucrat împreună, Darren Cahill şi cu mine am decis că este momentul să punem capăt relaţiei noastre profesionale. Mulţumesc, D, pentru tot, pentru că m-ai făcut să fiu o jucătoare de tenis mai bună, dar şi o persoană mai bună”, a scris Halep.

Cei doi se află la cea de-a doua despărţire.

mail-share icon Email
viewscnt

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele