Ultima oră
VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A
"Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor "Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”   Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”
Şumudică, din nou victorios în Turcia! Şumudică, din nou victorios în Turcia!
Daniel Celea îl acuză pe Ivan că a jucat teatru: ”Ce aş putea să spun? Nu l-am lovit!” Daniel Celea îl acuză pe Ivan că a jucat teatru: ”Ce aş putea să spun? Nu l-am lovit!”

BREAKING NEWS | Simona Halep se desparte de omul cu care a făcut istorie în circuitul WTA!

Simona Halep Publicat de Răzvan Cîrceag pe 22 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/20403466/1/simona-halep-darren-beijing-1400.jpg

Simona Halep, numărul 14 WTA, a anunţat oficial despărţirea de antrenorul Darren Cahill.

În spaţiul public s-a scris deseori că o mare parte din succesul Simonei Halep se datorează lui Cahill. Alături de acesta a cunoscut cele mai mari performanţe în cariera sa din tenis.

Sportiva româncă a postat astăzi pe Twitter, un mesaj în care anunţă separarea de antrenorul său, fără a preciza şi un motiv pentru care s-a ajuns aici.

„După 6 ani minunaţi în care am lucrat împreună, Darren Cahill şi cu mine am decis că este momentul să punem capăt relaţiei noastre profesionale. Mulţumesc, D, pentru tot, pentru că m-ai făcut să fiu o jucătoare de tenis mai bună, dar şi o persoană mai bună”, a scris Halep.

Cei doi se află la cea de-a doua despărţire.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele