Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

BREAKING NEWS | Simone Inzaghi s-a despărţit de Lazio, pentru a merge la Inter Milano. Reacţia clubului din Roma

Serie A Publicat de Andrei Ionascu pe 28 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20221920/1/inzaghi.jpg

Simone Inzaghi a decis să nu continue alături de Lazio Roma, echipa la care joacă Ştefan Radu! Antrenorul italian în vârstă de 45 de ani s-a înţeles cu campioana Inter Milano şi urmează să fie prezentat vineri, potrivit presei italiene. Clubul din Roma a emis un comunicat rece şi simplist, în care nici nu menţionează numele antrenorului, dar precizează că acesta s-ar fi răzgândit peste noapte.

Inter Milano a sărbătorit câştigarea celui de-al 19-lea titlu în Serie A, dar este fără antrenor, după plecarea lui Antonio Conte, care a fost nemulţumit de problemele financiare ale clubului.

Simone Inzaghi este antrenorul lui Lazio din 2016 şi a câştigat trei trofee: Cupa Italiei în 2019 şi două Supercupe ale Italiei, în 2017 şi 2019.

Potrivit presei italiene, Inzaghi va semna un contract pe două sezoane cu Inter şi va câştiga 4 milioane de euro anual.

Supărarea conducerii clubului Lazio este mare, întrucât Simone Inzaghi acceptase prelungirea contractului, pentru trei sezoane, acum câteva zile.

“Respectăm răzgândirea unui antrenor, dar mai ales a unui jucător care, timp de mulţi ani, şi-a legat numele de familia Lazio şi de multe succese ale clubului Biancocelesti”, este comunicatul clubului Lazio, publicat în această seară.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20221920/2/inzaghi-cupa.jpg

În acest sezon, Lazio a ajuns până în optimile de finală ale Ligii Campionilor, fiind eliminată de Bayern Munchen.

În Serie A, Lazio s-a clasat pe locul 6 şi va juca în sezonul următor al Europa League.

Inter a înregistrat pierderi de peste 100 milioane de euro în sezonul trecut, pe fondul pandemiei de coronavirus. Clubul milanez trebuie să efectueze rapid o reducere a bugetului de salarii, de circa 15-20%, a transmis preşedintele clubului, Steven Zhang.

În plus, Inter vrea să obţină aproximativ 100 de milioane de euro în lunile următoare, din vânzarea unor jucători.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele