Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

BREAKING NEWS | Tiger Woods a suferit un accident rutier grav! Jucătorul de golf este internat în spital, cu multiple fracturi | VIDEO

Special Publicat de Andrei Ionascu pe 24 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/20005774/2/profimedia-0459039914.jpg

Jucătorul american de golf Tiger Woods (45 de ani) a suferit un accident rutier grav în Los Angeles, SUA. Woods a fost internat în spital, se află într-o stare stabilă, dar a suferit mai multe fracturi, potrivit CNN.

Maşina condusă de către Tiger Woods s-a rostogolit şi a ieşit de pe şosea, în regiunea Rancho Palos Verdes din LA. A fost nevoie de intervenţia specialiştilor de la descarcerare pentru ca sportivul să fie scos din autoturismul răsturnat.

Potrivit primelor informaţii, Tiger Woods are răni multiple, dar care nu-i pun viaţa în pericol. Jucătorul de golf a suferit fracturi multiple la nivelul picioarelor.

Agentul său, Mark Steinberg, a anunţat că Tiger Woods este operat în acest moment, potrivit CNN. Unitatea de Pompieri din Los Angeles a precizat pe Twitter că starea pacientului este "gravă".

 

Cauza accidentului urmează să fie stabilită în urma anchetei poliţiei. Nu i-au fost recoltate probe biologice lui Tiger Woods, având în vedere situaţia lui medicală actuală.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/20005774/1/profimedia-0593005018.jpg

Tiger Woods a fost cel mai bun jucător de golf din lume pentru o perioadă-record de 683 de săptămâni. Americanul a câştigat 14 trofee majore, între 1997 şi 2008. După mai multe accidentări şi probleme personale, Woods a câştigat titlul mondial la Masters în 2019.

Sursa foto: profimediaimages.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele