Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Tragedie în fotbalul românesc! Martin Tudor a murit la doar 43 de ani

Superliga Publicat pe 30 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19319466/1/martin-tudor-1.jpg

Martin Tudor, fost portar la Steaua în perioada 1999-2005, a decedat astăzi, la vârsta de doar 43 de ani, după ce a suferit un infarct, anunţă GSP.

Fostul goalkeeper se afla la Reşiţa în momentul în care a făcut infarct, iar acesta nu a mai putut fi salvat.

„Totul s-a întâmplat acum două ore (n.r. în jurul orei 10:00). Era acasă, la Reşiţa! Ambulanţa a ajuns foarte repede la el, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic. S-au făcut toate manevrele de resuscitare, dar s-a întâmplat o tragedie. Nu l-au mai putut salva. A murit, săracul... Acum, trupul lui e la spital pentru autopsie. Dumnezeu să-l ierte”, a dat Dorinel Munteanu amănunte pentru GSP.RO.

Două titluri în tricoul Stelei pentru Martin Tudor

Născut pe 10 iunie 1976, Martin Tudor şi-a început cariera de profesionist la 20 de ani, când a debutat pentru Jiul Petroşani. În 1997 s-a transferat la Olimpia Satu Mare, iar doi ani mai târziu a prins mutarea carierei, printr-un transfer la Steaua Bucureşti, club unde a petrecut şase sezoane, cucerind două titluri de campion şi o Cupă a României.

Martin Tudor s-a retras în activitate în anul 2010, după peste 150 partide disputate în primul eşalon, iar de-a lungul carieri a evoluat pentru: Jiul Petroşani, Steaua Bucureşti şi CFR Cluj. După retragere s-a apucat de antrenorat, ultima dată fiind în staff-ul celor de la Sportul Snagov(liga a doua), club recent desfiinţa din cauza problemelor financiare.

A mai fost antrenor cu portarii la Steaua, Universitatea Craiova, Juventus Bucureşti şi CSM Reşiţa. În perioada 2015-2017 a activat în Arabia Saudită, la Ittihad FC.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele