BREAKING NEWS | TURNEELE ATP DE TENIS, PE LOOK PLUS ȘI LOOK SPORT DIN ACEST WEEKEND! - LOOKSPORT
Skip to content
Noutăți Tenis ATP

BREAKING NEWS | TURNEELE ATP DE TENIS, PE LOOK PLUS ȘI LOOK SPORT DIN ACEST WEEKEND!

Look Plus și Look Sport (posturi ale companiei Clever Media Network)  au achiziționat drepturile de difuzare ale turneelor ATP 250, 500 și 1.000.

Primele transmisiuni vor începe mâine, cu semfinalele de la Gstaad și Hamburg (de la 12:00 pe Look Sport și de la 16:30 pe Look Plus). Dumincă, de la 12:30, fanii tenisului vor putea urmări pe Look Sport finala turneului de la Gstaad. De la ora 13:00, pe Look Plus va fi televizată finala turneului de la Hamburg.

Meciurile vor fi comentate de doi profesioniști ai acestui sport elegant, care câștigă tot mai mulți fani de la an la an.

Adrian Szabo, fost jucător profesionist de tenis, a fost antrenorul lui Marius Copil, alături de care a participat în toate cele 4 turnee de Grand Slam. Are o experiență de peste 20 de ani ca antrenor.

Ovidiu Blag, jurnalist cu experiență, specializat în tenis și colaborator al Federației Române de Tenis, a fost cooptat din anul 2012 la toate competițiile Fed Cup și Davis Cup organizate în România. A jucat în turneele Tenis Partener.

Acesta este doar începutul unui campanii de achiziții de drepturi sportive care va continua pe parcursul acestei veri și care va aduce pe ecranele Look Plus și Look Sport competiții importante din mai multe discipline sportive. Va fi o vară a surprizelor plăcute pentru iubitorii sporturilor!

Clever Media Network operează în prezent cinci stații de televiziune (LOOK PLUS, LOOK SPORT, LOOK SPORT 2, LOOKSPORT 3 si PROFIT.RO) și deține drepturile de difuzare pentru cele mai importante competiții fotbalistice de pe continent (UEFA Champions League și UEFA Europa League), dar și pentru Liga I, Liga II, Cupa României, Cupa Italiei, Cupa Turciei și partidele derby din puternicele campionate ale Turciei și Portugaliei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine