Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Brigadă de arbitri din Turcia pentru meciul ŢSKA Sofia - CFR Cluj, din Europa League

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 20 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19519809/1/hal.jpg

Meciul ŢSKA Sofia - CFR Cluj, programat, joi, de la ora 19.55, în prima etapă a grupei A a Ligii Europa, va fi arbitrat de o brigadă din Turcia, cu Halil Umut Meler la centru.

Halil Umut Meler va fi ajutat la cele două linii de Mustafa Eyisoy şi Cevdet Komurcuoglu.


Rezervă va fi Koray Gençerler.

Cristian Bălgrădean, semnal de alarmă înainte de meciul cu bulgarii

CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren prorpiu, cu scorul de 2-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a şaptea a Ligii I.

Imediat după fluierul de final, portarul celor de la CFR, Cristian Bălgrădean a declarat că echipa sa nu a arătat cum trebuie contra celor de la FC Botoşani, dar speră ca totul să fie reglat pentru joi, când trupa lui Dan Petrescu va juca în grupele Europa League, cu bulgarii de la TSKA Sofia.

"E clar că nu am arătat cum am dorit. Dar e important că am câştigat şi ne-am apropiat de Craiova. Nu ştiu dacă ne-am creat greu ocazii... Ştiam că va fi un meci greu, cu o echipă care joacă fotbal.Dacă ei aveau tot lotul valid, era mai dificil, cu siguranţă. O să analizăm ce-am făcut bine şi rău, apoi ne vom gândi la jocul cu CSKA Sofia" a declarat portarul ardelenilor, la flash-interviu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele