Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Bruno Fernandes, omul decisiv al finalei Europa League? Portughezul are un sezon de vis la Manchester United şi este lider în clasamentul întocmit de UEFA

Europa League Publicat de Andrei Ionascu pe 26 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20219753/1/tw-manchester-united.jpg

Finala Europa League, Villarreal – Manchester United, este programată în această seară, la Gdansk, de la ora 22:00, în direct pe Look Sport+. Englezii sunt favoriţi să câştige trofeu şi mizează pe duetul ofensiv Bruno Fernandes – Edinson Cavani. Mijlocaşul portughez este lider în clasamentul întocmit de UEFA privind performanţele individuale din acest sezon.

  • Meciul Villarreal – Manchester United va fi prefaţat la Look Sport+, de la ora 21:00, într-o ediţie specială.

Bruno Fernandes şi Edinson Cavani sunt golgheterii echipei Manchester United în Europa League, cu câte 5 reuşite.

Bruno Fernandes (26 de ani) a fost liderul echipei engleze în acest sezon. Mijlocaşul de creaţie a reuşit 28 de goluri şi 17 pase decisive în 57 de meciuri, în toate competiţiile.

Cotat la 90 de milioane de euro, Bruno Fernandes are cel mai bun index în clasamentul întocmit de UEFA privind performanţele în acest sezon. Au fost luaţi în calcul doar jucătorii echipelor implicate în Europa League, ediţia 2020-2021.

Bruno Fernandes este urmat în acest clasament de către Gerard Moreno (Villarreal), Edinson Cavani (Manchester United), Daniel Parejo (Villarreal) şi Aaron Wan-Bissaka (Manchester United).

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20219753/2/index-uefa.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele