Ultima oră
VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A
"Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor "Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”   Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”
Şumudică, din nou victorios în Turcia! Şumudică, din nou victorios în Turcia!
Daniel Celea îl acuză pe Ivan că a jucat teatru: ”Ce aş putea să spun? Nu l-am lovit!” Daniel Celea îl acuză pe Ivan că a jucat teatru: ”Ce aş putea să spun? Nu l-am lovit!”

Bucureştiul a intrat în scenariul roşu. Arena Naţională va primi fani la o capacitate redusă

Fotbal Publicat de Daian Cutu pe 22 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20403422/2/faniii.jpg

Capitala României a intrat în scenariul roşu miercuri, ca urmare a faptului că incidenţa cazurilor de Covid a ajun la 3 la mie. Competiţiile sportive vor fi astfel serios afectate.

Arena Naţionala va putea primi maxim 15.000 de spectatori şi în condiţii speciale. Aceştia vor trebui să prezinte la intrare certificatul verde. În scenariul precedent, cel galben, capacitatea era de 75%.

Prima echipă care va primi mai puţini fani

Valul IV al pandemiei de Coronavirus începe să afecteze şi fotbalul românesc, iar o echipă din Casa Liga 1 a fost nevoită să reducă drastic accesul suporterilor încă de luni

La Voluntari incidenţa este de 3.71 la mie şi astfel ilfovenii vor fi nevoiţi să evolueze în faţa unui public care să ocupe maxim 30% din arena ”Anghel Iordănescu”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele