Ultima oră
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo

Budescu, aproape de revenirea în Liga 1! Mijlocaşul nu s-a înţeles cu echipa din Qatar

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 6 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20385197/1/gigi-1400x767.jpg

Şansele ca mijlocaşul Constantin Budescu (32 de ani) să revină în Liga 1 au crescut, după ce Budescu n-a ajuns la un acord cu echipa din Qatar cu care a negociat. FCSB a pregătit o ofertă pentru internaţionalul român.

Budescu a mai jucat la FCSB în sezonul 2017-2018. 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a mijlocaşului ofensiv.

Constantin Budescu nu mai este dorit la echipa saudită Damac. Românul a stat pe bancă în primul meci de la reluarea campionatului, apoi nu a prins nici măcar lotul.

Potrivit ProSport, Budescu e foarte aproape de un transfer la FCSB, care i-a oferit un salariu lunar de 25.000 de euro şi 200.000 de euro primă de instalare.

Recent, Edi Iordănescu a declarat că are nevoie de întăriri la mijloc şi în atac, după transferul lui Olimpiu Moruţan şi accidentările lui Florin Tănase şi Florinel Coman.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele