Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Budescu, aproape să semneze prelungirea cu Astra: ”Din discuţiile noastre, s-a înţeles cu domnul Niculae”

Astra Giurgiu Publicat pe 24 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/19927337/1/budescu-fcsb-astra.jpg

Viitorul lui Constantin Budescu este pe cale să fie decis. Ultimele informaţii din tabăra Astrei anunţă că mijlocaşul şi patronul Ioan Niculae aproape au ajuns la un acord în privinţa semnării contractului de prelungire. Asta deşi s-a speculat pe seama faptului că Budescu este dorit de FCSB, dar şi de anumite echipe din Turcia.

Informaţia cu privire la negocierile dintre Budescu şi Niculae a fost confirmată de Bogdan Mara. Sunt toate şansele ca înţelegerea să fie semnată în zilele următoare, după care anunţul să fie făcut şi public.

Clubul nu a primit nicio ofertă pentru Budescu. Întrebaţi-l pe el. Din discuţiile noastre, s-a înţeles cu domnul Niculae şi sperăm să semneze un nou contract cu Astra.

A fost o discuţie a lui Eugen (n.r. – Eugen Neagoe) cu jucătorii, jucăm din 3 în 3 zile. Nu a fost nicio răutate. A vorbit cu Budi, a vorbit să intre la pauză.

El e cel mai bun jucător al nostru şi sperăm să rămână aşa. Mai sunt meciuri în care trebuie să îl menajăm, a declarat Bogdan Mara pentru Antena Sport.

În meciul Astra – Universitatea Craiova 1-1, Budescu a bifat apariţia cu numărul 201 în Liga 1. Are 70 de goluri şi 73 de pase decisive.

Constantin Budescu are un sezon foarte bun la Astra, cu 6 goluri şi 8 pase decisive în 13 meciuri.

Mijlocaşul ofensiv s-a format la Petrolul Ploieşti, echipă pentru care a evoluat între 2005 şi 2011.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt