Ultima oră
Napoli - Milan 2-2. Gennaro Gattuso îi pune piedică echipei sale de suflet în drumul spre Europa Napoli - Milan 2-2. Gennaro Gattuso îi pune piedică echipei sale de suflet în drumul spre Europa
Căpitanul lui FCSB a răbufnit. ”Vlad a zis că a dat în minge, o să mă uit şi eu pe reluări!” Căpitanul lui FCSB a răbufnit. ”Vlad a zis că a dat în minge, o să mă uit şi eu pe reluări!”
Vintilă, după încă un eşec. ”Consider că am avut un joc ceva mai consistent, dar am făcut greşeli simple”. Ce a spus despre şansele de a mai rămâne la FCSB Vintilă, după încă un eşec. ”Consider că am avut un joc ceva mai consistent, dar am făcut greşeli simple”. Ce a spus despre şansele de a mai rămâne la FCSB
Cicâldău, după ce a fost decisiv contra lui FCSB. ”În seara asta a făcut diferenţa atitudinea” Cicâldău, după ce a fost decisiv contra lui FCSB. ”În seara asta a făcut diferenţa atitudinea”
Corina Ungureanu vine la LOOK SPORT LIVE, luni, de la 16:00, pe Look Plus şi www.looksport.ro Corina Ungureanu vine la LOOK SPORT LIVE, luni, de la 16:00, pe Look Plus şi www.looksport.ro
Pas uriaş către titlu. Craiova - FCSB 2-1. Doua penalty-uri şi gafa lui Vlad au decis partida | VIDEO Pas uriaş către titlu. Craiova - FCSB 2-1. Doua penalty-uri şi gafa lui Vlad au decis partida | VIDEO

Budescu e în exataz, după succesul contra fostei sale echipe, căreia i-a recunoscut superioritatea din repriza întâi

Astra Giurgiu Publicat de Daian Cutu pe 29 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/19406358/1/budescu-1.jpg

Ultima partidă a turului play-out-ului a adus şi risipirea oricărei urme de speranţe pentru FCSB, după eşecul cu 3-2, contra celor de la Astra Giurgiu. Deşi au condus cu 2-0, trupa lui Vintilă a fost o umbră în repriza a doua şi a cedat în faţa unei echipe care nu a pus multe probleme şi a jucat mai mult din inerţie.

Constantin Budescu a făcut un meci foarte bun, chiar dacă nu a marcat şi s-a arătat extrem de fericit, după succesul contra fostei sale echipe:

”Dacă vor fi probleme, o să plec. Deocamdată trebuie să mergem să jucăm, n-avem ce face. Noi ne dorim să jucăm în Europa, dar nu putem. De fapt, nu putem juca pe nicăieri.

Sunt destule probleme la club, vedem ce se va rezolva. De promis s-a promis de multe ori, dar nu s-a rezolvat mai nimic.

Ei au avut multe ocazii, din fericire pentru noi au marcat doar de două ori şi am putut reveni. 2-0 a fost periculos. Pentru ei. Începem să revenim la normal, ca ritm, după pandemie. Nu avem nimic de pierdut, jucăm toate meciurile la victorie. Şi la Craiova voiam să câştigăm.

Nu sunt speciale meciurile cu FCSB, sunt ca celelalte. În această seară, nici noi nu credeam că putem câştiga”, a declarat ”Budi”, imediat după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Astra Giurgiu

Ultimele articole Toate articolele