Ultima oră
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”

Budescu e în exataz, după succesul contra fostei sale echipe, căreia i-a recunoscut superioritatea din repriza întâi

Astra Giurgiu Publicat de Daian Cutu pe 29 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/19406358/1/budescu-1.jpg

Ultima partidă a turului play-out-ului a adus şi risipirea oricărei urme de speranţe pentru FCSB, după eşecul cu 3-2, contra celor de la Astra Giurgiu. Deşi au condus cu 2-0, trupa lui Vintilă a fost o umbră în repriza a doua şi a cedat în faţa unei echipe care nu a pus multe probleme şi a jucat mai mult din inerţie.

Constantin Budescu a făcut un meci foarte bun, chiar dacă nu a marcat şi s-a arătat extrem de fericit, după succesul contra fostei sale echipe:

”Dacă vor fi probleme, o să plec. Deocamdată trebuie să mergem să jucăm, n-avem ce face. Noi ne dorim să jucăm în Europa, dar nu putem. De fapt, nu putem juca pe nicăieri.

Sunt destule probleme la club, vedem ce se va rezolva. De promis s-a promis de multe ori, dar nu s-a rezolvat mai nimic.

Ei au avut multe ocazii, din fericire pentru noi au marcat doar de două ori şi am putut reveni. 2-0 a fost periculos. Pentru ei. Începem să revenim la normal, ca ritm, după pandemie. Nu avem nimic de pierdut, jucăm toate meciurile la victorie. Şi la Craiova voiam să câştigăm.

Nu sunt speciale meciurile cu FCSB, sunt ca celelalte. În această seară, nici noi nu credeam că putem câştiga”, a declarat ”Budi”, imediat după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri