Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

Budescu, tot mai aproape de revenire. E în lot pentru partida cu FC U Craiova

FCSB Publicat pe 17 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20398510/1/fcsb-fk-viktoria-plzen-liga-campionilor-25-07-2017.jpg

Fanii FCSB-ului ar putea avea ocazia să îl vadă pentru prima dată la treabă, după revenirea la echipă, pe Constantin Budescu. Mijlocaşul e aşteptat să debuteze cât mai repede, poate chiar în partida din Bănie, cu FC U Craiova. Se pare că Edi Iordănescu l-a inclus în lotul cu care se face deplasarea la Craiova, deşi a declarat, la conferinţa de presă, că încă nu e la punct fizic.

Potrivit Fanatik, Budescu e în lot şi, de ce nu, ar putea intra fie şi pentru câteva minute. Cel mai probabil, introducerea lui ar putea depinde şi de scorul care se va înregistra pe tabelă, într-un anumit moment al partidei.

Budescu nu e la capacitate maximă, e clar, n-ai cum să construieşti în ultimele zile ce s-a pierdut în trei luni, când n-a avut pregătirea specifică. El este fit, a alergat, a avut program, dar e alta să te pregăteşti cu colegii. Într-unul din jocurile următoare se poate să-l avem în lot”, a spus Edi Iordănescu, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu FC U Craiova.

FCSB poate continua să joace pe Arena Naţională, pentru că festivalul Forever Hit a fost amânat pentru anul următor, 2022. Aşadar, bucureştenii vor evolua pe cel mai mare stadion al ţării până la competiţia de jocuri virtuale, cel puţin. 

Având în vedere evoluţia explozivă şi amploarea situaţiei epidemiologice Covid-19 cu noua tulpină Delta, Bucureştiul trecând deja de incidenţa de 1 la mie, cu foarte multe cazuri grave, inclusiv la copii, având de asemenea în vedere recomandarea autorităţilor de a nu mai ţine acest eveniment, noi restricţii pentru nunţi, botezuri şi concerte fiind deja anunţate.

Din cauza dificultăţilor pe care le întâmpină artiştii fie de a veni în Bucureşti, deoarece vin din zone roşii, fie de a pleca din Bucureşti, deoarece Bucureştiul este pe lista roşie a unor ţări, suntem nevoiţi să amânăm pentru anul 2022 evenimentul “Forever Hit” care trebuia să se desfăşoare în 18 septembrie, data urmând a fi stabilită ulterior”, au anunţat organizatorii de la Forever Hit.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele