Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

Bulgarii, şocaţi de înfrângere! Belchev: “Mare parte din meci am fost la egalitate. Apoi ne-am pierdut organizarea jocului”

Europa League Publicat de Andrei Ionascu pe 23 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19561785/4/tska-cfr-cluj.png

ŢSKA Sofia a pierdut pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 0-2, în prima rundă a Grupei A din Europa League. Consideraţi favoriţi, bulgarii au cedat iniţiativa în repriza a doua, iar antrenorul Stamen Belchev s-a declarat dezamăgit de faptul că jucătorii său n-au concretizat ocaziile de gol avute.

Pe stadionul Vasil Levski din Sofia, în faţa a peste 12.000 de spectatori, Rondon (53’) şi Deac (74’ -penalty) au înscris pentru CFR Cluj.

"Mare parte din meci am fost la egalitate. Motivul înfrângerii? Un moment de neatenţie, de pierdere a concentrării, la primul gol. Acolo unde ştiam că adversarul are atuuri, nu am putut face faţă. Apoi ne-am pierdut organizarea jocului, ne-am rupt un pic şi nu am reuşit să revenim în meci. Până la primul gol, aşa cum am spus, am fost la egalitate, am stat mai bine, am controlat mingea. În prima repriză nu am concretizat ocaziile avute. Am încercată să ne creăm ocazii şi după al doilea gol, până la final. Ne trebuia un gol să revenim în meci, dar nu l-am reuşit.

Să pierzi la începutul campaniei nu este plăcut. Trebuie să ne gândim la următorul meci, care este peste trei zile. În cea mai mare parte, am jucat aşa cum ne-am aşteptat. Ştiam că echipa din Cluj are jucători buni şi experimentaţi. Uneori, ei au jucat bine, alteori, cu centrările noastre, le-am făcut meciul mai uşor, din nefericire. Lucrurul cel mai important este că echipa a jucat curajos mare parte din timp şi nu avem de ce să ne fie ruşine de acest meci.

Roma este favorită, între celelalte trei echipe nu este o mare diferenţă. Pentru noi, fiecare punct este important. Aceste meciuri apar ca un bonus pentru noi, dar vom lupta până la final pentru fiecare punct", a declarat Belchev, potrivit sportal.bg.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19561785/1/stamen-belchev.jpg

În runda următoare din Europa League, CFR Cluj joacă pe teren propriu cu Young Boys Berna, iar ŢSKA Sofia merge pe ‘Olimpico’ pentru confruntarea cu AS Roma. Ambele meciuri, programate joi, 29 octombrie, vor fi transmise în direct de Look Sport.

Sursa foto: Twitter ŢSKA Sofia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele