Ultima oră
Hagi vs. Teja, în meciul celor mai bune echipe din play-out. FC Voluntari - Viitorul, live pe Look Sport de la ora 20:00 Hagi vs. Teja, în meciul celor mai bune echipe din play-out. FC Voluntari - Viitorul, live pe Look Sport de la ora 20:00
Invitaţia primită de Simona Halep: "O aşteptăm pentru o ediţie istorică" Invitaţia primită de Simona Halep: "O aşteptăm pentru o ediţie istorică"
Basarab Panduru, atac la conducerea CFR-ului: "E ceva inimaginabil!". Ce-l nemulţumeşte pe fostul mijlocaş Basarab Panduru, atac la conducerea CFR-ului: "E ceva inimaginabil!". Ce-l nemulţumeşte pe fostul mijlocaş
Zidane a "alungat" un jucător al Realului. Agentul fotbalistului iese la atac: "El este motivul plecării. Trebuie să explice!" Zidane a "alungat" un jucător al Realului. Agentul fotbalistului iese la atac: "El este motivul plecării. Trebuie să explice!"
Reghecampf a fost aproape să preia Rapidul: ”Grupul nostru ar fi mers acolo, da” Reghecampf a fost aproape să preia Rapidul: ”Grupul nostru ar fi mers acolo, da”
Câştig spectaculos la pariuri pe NetBet: 750.000 cu o miză de doar 160 de lei (P) Câştig spectaculos la pariuri pe NetBet: 750.000 cu o miză de doar 160 de lei (P)

Bundesliga: Nebunie în zona retrogradării. O echipă s-a salvat miraculos în ultima etapă

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 27 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19404354/1/wer.jpg

Bundesliga a oferit mai mult dramatism în zona retrogradării pe final de sezon, decât în frunte, acolo unde lucrurile au fost tranşate de câteva etape.

Padeborn părăseşte prin scenă fotbalistică a Germaniei, după un sezon în care a acumulat doar 4 victorii şi un total de 20 de puncte. Miza a fost pentru evitarea locului 17. Duelul s-a dat de la distanţă între Werder Bremen şi Fortuna Dusseldorf.

Cei de la Werder Bremen s-au salvat miraculos, după o victorie zdrobitoare în faţa celor de la Koln, cu un incredibil 6-1. Pauza de Covid-19 a fost una de bun augur pentru una din cele mai vechi echipe din campionat, care de la restart a început să acumuleze punctele necesare pentru a terminat pe locul 16.

Dusseldorf a căzut în Bundesliga 2, după ce a pierdut în faţa celor de la Union Berlin, cu scorul de 3-0. Pentru menţinere era vital să nu piardă această confruntare.

Werder Bremen nu a scăpat de emoţii, fiind pe locul 16 vor trebui să joace un baraj de menţinere, cu ocupanta locului 3 din a doua ligă, însă formaţia lui Florian Kofheldt pleacă mare favorită.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele