Ultima oră
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua

Bundesliga, şanse mari să se reia pe 30 aprilie! În ce condiţii stricte ar urma să se joace

Bundesliga Publicat pe 7 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19327606/1/bundesliga.jpg

Oficialii campionatului Bundesliga fac planuri cu privire la reluarea etapelor rămase de disputat din acest sezon. Din câte se pare, o variantă luată în calcul este aceea a meciurilor disputate cu un număr redus de suporteri. Concret, potrivit cotidianului Bild, la partide ar urma să asiste 239 de oameni.

  • Bundesliga se vede pe canalele LOOK

Reluarea campionatului Bundesliga a fost amânată din nou de Liga Profesionistă din Germania. Noul termen la care, teoretic, va începe competiţia este 30 aprilie. De altfel, s-a dat şi o dată la care echipele şi-ar putea relua antrenamentele, pe 5 aprilie. 

Iniţial, competiţia fusese suspendată până la 2 aprilie. Decizia a fost luată de Liga Profesionistă Germană, după o videoconferinţă la care au participat membrii Consiliul director al DFL. Oficialii germani speră, acum, ca întrecerea să se termine până la 30 iunie.

Un medic virusolog din Hamburg crede însă că posibilitatea reluării campionatului în luna aprilie este nulă. ”Nu cred că în luna aprilie se poate discuta despre reluarea meciurilor de fotbal. Nici măcar cu porţile închise, pentru că oamenii se vor strânge în alte zone pentru a urmări partidele.

Sunt convins că meciurile de fotbal se vor relua anul viitor. Sunt oameni care spun că acest sezon încă poate fi terminat, dar eu nu cred că un asemenea scenariu este realist”, a spus Jonas Schmidt-Chanasit, citat de Marca.

Bayern a reluat antrenamentele

Jucătorii lui Bayern Munchen au reluat antrenamentele începând de luni. Chiar dacă problemele cauzate de COVID-19 nu au dispărut, stafful tehnic a decis reluarea pregătirii. Totuşi, aceasta se va face cu reguli stricte.

Fotbaliştii sunt împărţiţi în grupuri de cel mult cinci, după care primesc mâncare de la club, pe care nu o pot cunsuma la baza de pregătire, ci acasă. Din cauza pandemiei, jucătorii echipei Bayern Munchen şi a altor cluburi germane au acceptat scăderea salariilor pentru a-i ajuta pe conducători să facă faţă crizei generate de pandemia de coronavirus, anunţă presa germană. Potrivit Bild, la Bayern jucătorii şi membrii Consiliului de Administraţie s-au declarat pregătiţi să renunţe la 20 la sută din salariu.

mail-share icon Email
viewscnt

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele