BURCĂ, OPTIMIST ÎNAINTEA MECIULUI CU CELTIC. „CREDEM ÎN MIRACOLE” - LOOKSPORT
Skip to content
Champions League Noutăți

BURCĂ, OPTIMIST ÎNAINTEA MECIULUI CU CELTIC. „CREDEM ÎN MIRACOLE”

CFR Cluj are o misiune dificilă, diseară, de la ora 21.45, la Glasgow. Clujenii vin după 1-1 cu Celtic în Gruia și au nevoie de o victorie sau de o remiză în care să înscrie cel puțin două goluri. Înaintea meciului care va fi transmis în direct de LOOK PLUS, fundașul Andrei Burcă se declară optimist.

„Ne dorim să auzim imnul Ligii Campionilor, trebuie să facem un meci mare, să ne ajute Dumnezeu și să avem noroc. Ar fi un miracol să eliminăm Celtic, dar noi credem în miracole. Vom evolua cu încredere și determinare, am făcut un meci bun în tur și trebuie să menținem același ritm pentru că vrem să ne calificăm”, a spus Burcă.

Acesta spune că atmosfera este excelentă și că el și colegii sunt hotărâți să facă tot ce ține de ei pentru a se califica. „Știam la ce să ne așteptăm și în tur, Mister a pregătit meciul perfect, păcat că nu am reușit să câștigăm, dar acum, în retur, avem șansa noastră. E optimism în vestiar, trebuie să ne dăm viața pe teren,  este șansa noastră, ne dorim să rămânem în Liga Campionilor. Celtic este o echipă de mare valoare, cu palmares și istorie incredibilă, jucători buni, majoritatea ofertați de echipe din Premier League, am simțit pe pielea noastră ce forța au”, a mai spus Burcă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine