Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Burcă, sursă de nervi pentru Petrescu! VIDEO | Două greşeli mari ale fundaşului şi instinctul de killer al lui Koljic

Superliga Publicat pe 28 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19405080/1/vlcsnap-2020-06-28-20h42m16s830.png
Elvir Koljic (24 de ani) este autorul unei performanţe rare în sezonul 2019/2020 din Casa Liga 1. Duminică seară, bosniacul a marcat ceea ce a reprezentat doar al patrulea gol primit de CFR Cluj în Gruia, după o greşeală a lui Andrei Burcă.
 
În meciul care poate reaprinde lupta la titlu, Dan Petrescu are, cu siguranţă, motive de nemulţumire, iar ele vin de la modul în care Andrei Burcă, fundaşul său de încredere, a judecat o fază care părea simplă. După o degajare neinspirată a lui Arlauskis, o respingere a lui Bălaşa şi o prelungire a lui Nistor, Burcă s-a băgat efectiv sub minge şi a trimis-o pe spate, în zona lui Vinicius. Doar că Elvir Koljic a fost mai rapid, i-a luat faţa experimentatului fundaş central de la CFR, iar şutul său în diagonală l-a lăsat fără şanse pe Giedrius Arlauskis.

 
A fost al patrulea gol încasat de CFR Cluj în acest sezon în Gruia, doar Slavia Praga având, în top 16 campionate din Europa, un bilanţ mai bun la acest capitol. Reuşita din Gruia a fost, de asemenea, a patra a lui Koljic în acest play-off, ex-iugoslavul fiind la egalitate cu Marko Dugandzic la acest capitol.

Burcă, sursă de nervi pentru Petrescu

Considerat un fundaş peste media din Casa Liga 1 şi unul dintre viitoarele produse de export ale CFR-ului, Andrei Burcă a făcut o primă repriză foarte slabă şi, pe lângă greşeala de la golul marcat de Koljic, mai putea avea pe conştiinţă o reuşită a oltenilor. În minutul 39, Burcă s-a poziţionat iarăşi greşit, a ratat intervenţia şi a permis ca pasa trimisă de Valentin Mihăilă să-l lase singur cu Arlauskis pe Koljic. Din fericire pentru Arlauskis şi Burcă, vârful bosniac a ezitat, s-a gândit să finalizeze cu o scăriţă, iar goalkeeperul italian a avut timp să iasă din poartă, să închidă unghiul şi să respingă.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19405080/1/vlcsnap-2020-06-28-20h42m16s830.png

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele