Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Burleanu i-a 'înţepat' pe cei de la Viitorul! "Au venit jucători pozitivi la loturile naţionale"

Farul Constanta Publicat de Andrei Ionascu pe 30 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19570499/1/burleanu-hagi.jpg

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a contrazis conducerea clubului Viitorul şi a precizat că mai mulţi jucători ai echipei constănţene au venit infectaţi cu noul coronavirus la loturile naţionale de juniori.

Anterior, preşedintele Viitorului, Gică Popescu, a declarat că jucătorii au plecat sănătoşi de la club şi au revenit infectaţi de la echipa naţională.

Răzvan Burleanu susţine că fotbalul din Liga 1 nu va fi afectat, chiar dacă au fost depistate mai multe cazuri de COVID-19.

S-a prezentat un raport privind situaţia la nivelul Ligii a 2-a şi Ligii a 3-a. La Liga a 2-a, din 200 de meciuri care s-au jucat în această perioadă, 10 meciuri au fost reprogramate ca urmare a crizei COVID. Un singur meci nu s-a jucat. Concluzia este că cluburile noastre au dovedit că pot să facă faţă acestei crize şi să respecte condiţiile sanitare.

La nivelul Ligii 1, avem acest meci, Dinamo – Astra, care va fi reprogramat. Sunt 27 de jucători testaţi pozitiv. Nu prea poţi să mai planifici nimic în această situaţie de criză. E greu de prevăzut ce se va întâmpla peste o lună. Când am spus că sunt optimist, că fotbalul nu se va bloca, ma refer că avem anumite elemente. E un număr foarte mic de cazuri şi apreciez eforturile cluburilor.

La nivelul tuturor loturilor naţionale, s-au luat toate măsurile. E un virus pervers, invizibil. Au venit jucători pozitivi de la cluburi la loturile naţionale, la U17. Şi n-am învinuit cluburile. A fost cazul clubului Viitorul, au venit jucători infectaţi la lot”, a spus Răzvan Burleanu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele