Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Buş este aşteptat să revină la FCSB. ”Salariul lui Sergiu este cu mult mai mare decât ar putea plăti orice echipă din Romania”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 22 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19924572/1/bus-bun.jpg

FCSB a acceptat oferta celor de la Seongnam FC, echipă din Coreea de Sud, pentru transferul lui Sergiu Buş. Gigi Becali nu a mai avut răbdare cu vârful pe care l-a transferat ca pe o mare speranţă pentru atacul roş-albaştrilor de la Gaz Metan Mediaş.

Cele două goluri în 11 partide s-au dovedit prea puţine pentru standardele impuse la liderul din Casa Liga 1. FCSB a confirmat oficial transferul prin intermediul unui mesaj pe pagina de Facebook a clubului.

Impresarul atacantului a declarat că este aşteptat oricând să revină la FCSB, Gigi Becali fiind foarte mulţumit de randamentul pe care l-a avut în perioada petrecută sub comanda lui Toni Petrea.

„E clar că Sergiu nu a trecut prin cea mai bună perioadă a lui la FCSB. Salariul lui Sergiu este cu mult mai mare decât ar putea plăti orice echipă din Romania. Îi creşte salariul de patru ori.

Domnul Becali este mulţumit şi chiar i-a transmis că, după ce câştigă câteva milioane acolo, îl aşteaptă la FCSB. E clar că Sergiu merita mai mult la FCSB, dar ei au strategia lor. Mai departe, FCSB este istorie pentru Sergiu, dar sunt sigur că, daca ar fi jucat mai mult, ar fi avut mai multe realizări Sergiu”,
a spus Bogdan Apostu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele