Ultima oră
Emil Săndoi a răbufnit după încă un eşec la Chindia. ”Eu sunt dator să ridic moralul jucătorilor în continuare, sperăm să facem din ce în ce mai puţine greşeli” Emil Săndoi a răbufnit după încă un eşec la Chindia. ”Eu sunt dator să ridic moralul jucătorilor în continuare, sperăm să facem din ce în ce mai puţine greşeli”
Dan Petrescu, după Craiova - FCSB: "Noi avem 3-4 penalty-uri neprimite, alte echipe primesc câte două penalty-uri pe meci" Dan Petrescu, după Craiova - FCSB: "Noi avem 3-4 penalty-uri neprimite, alte echipe primesc câte două penalty-uri pe meci"
Leo Grozavu, după victoria de serviciu, contra celor de la Chindia. ”Echipa a răspuns bine ultimor evenimente. Ne-am obişnuit. Trăim în România” Leo Grozavu, după victoria de serviciu, contra celor de la Chindia. ”Echipa a răspuns bine ultimor evenimente. Ne-am obişnuit. Trăim în România”
VIDEO | Sepsi - Chindia 2-0. Târgoviştenii, spre Liga 2! VIDEO | Sepsi - Chindia 2-0. Târgoviştenii, spre Liga 2!
Fiul lui Cristiano Ronaldo, cercetat de poliţie la doar 10 ani! Cum a fost posibil Fiul lui Cristiano Ronaldo, cercetat de poliţie la doar 10 ani! Cum a fost posibil
ACUM pe Look Plus:  CFR - Gaz Metan 0-0. Echipele de start ACUM pe Look Plus: CFR - Gaz Metan 0-0. Echipele de start

Ca de la campion la campion. Hagi se înclină: "Un adevărat lider, un învingător cu mentalitate extraordinară"

Stranieri Publicat pe 3 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19380271/1/gica-hagi-2.jpg
Gică Hagi (55 de ani) a avut doar cuvinte frumoase despre Steven Gerrard (40 de ani) şi Rangers, "Regele" considerând că fiul său a ajuns într-un mediu propice dezvoltării unui tânăr de 21 de ani.
 
Fostul căpitan al lui Liverpool a fost cel care a insistat pentru transferul definitiv al lui Ianis în valoare de 3,5 milioane de euro, de la Genk, iar Hagi nu a contenit cu laudele. Mai întâi a scos în evidenţă calităţile de lider ale omului care a condus-o pe Liverpool spre Liga Campionilor din 2005, apoi l-a identificat pe Stevie G drept un adevărat model pentru fiul său: „Ianis a fost dorit în primul rând de Steven Gerrard, care a fost un mare jucător, un adevărat lider, un învingător cu o mentalitate extraordinară. Sunt convins că Ianis va învăţa multe lucruri de la el, iar asta îl va ajuta să progreseze din punct de vedere mental, tactic şi fizic”, a declarat managerul Viitorului, pentru scoţienii de la Heart and Hand.

"I-am spus lui Ianis că Rangers este clubul ideal pentru el"

Din poziţia de părinte şi ghid al carierei lui Ianis, fostul lider al Generaţiei de Aur ştie, în sinea sa, că Hagi Jr. a făcut alegerea corectă când a mers în Scoţia: "Rangers este un club foarte mare, cu o istorie imensă, cu tradiţie în Europa, iar jucătorii au o mentalitate de învingători. Fanii sunt fantastici şi orice club i-ar dori. Suntem foarte fericiţi că Ianis a semnat cu Rangers, iar Ianis va deveni acum mai bun. I-am spus că Rangers este clubul ideal pentru el", a mai punctat Hagi, care şi-a adus aminte şi de experienţele personale pe stadionul Ibrox Park: "Acolo (n.red - Ibrox Park) am jucat cu Steaua, în Liga Campionilor, apoi cu Galatasaray. Prima dată am pierdut, apoi am remizat, meciurile cu Rangers au fost mereu dificile. Aveţi un public fantastic, atmosfera e grozavă, iar acest lucru ajută mult echipa".
mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele