Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Cagliari a refuzat 15 milioane de euro, dar nu se dau bătuţi: "Vor face o nouă ofertă pentru Răzvan Marin!"

Serie A Publicat pe 18 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20251388/1/mze4m2zjmjzln2m0yjg4mmflzwy4zdqzn2m0-thumb.jpg


Răzvan Marin (25 de ani) va fi subiectul unei lupte interesante pe piaţa transferurilor în această vară. În ordine, AC Milan, Lyon şi Brugge şi-au manifestat dorinţa de a-l avea în echipă, iar cei mai insistenţi par francezii, care ar fi gata să facă o nouă ofertă oficială pe numele internaţionalului român.
 
La finalul unui sezon excelent pentru mijlocaş, Cagliari a sesizat potenţialul financiar din jurul fiului lui Petre Marin şi a achitat zece milioane de euro celor de la Ajax pentru un transfer definitiv. Nu a durat mult şi AC Milan a intrat pe fir, apoi a venit rândul celor de la Lyon să se intereseze, urmaţi de belgienii de la Brugge. Cum trei echipe de Liga Campionilor bat la uşă, şefii lui Cagliari şi-au făcut temele.
 
Imediat, sarzii au urcat preţul lui Răzvan Marin la 18 milioane de euro, încercând să obţină un profit de cel puţin opt milioane de euro de pe urma jucătorului care a avut un rol fundamental în salvarea de la retrogradare. Dacă suma pare una mare pentru AC Milan şi Brugge, jurnaliştii apropiaţi de Cagliari dezvăluie că Lyon e gata să ducă mai departe negocierile, după ce, iniţial, a făcut o ofertă de 15 milioane de euro:
 
"Cele 18 milioane de euro cerute în schimbul lui Marin nu i-au descurajat pe francezi, care vor încerca să-l transfere cu o nouă ofertă", scriu cei de la CagliariNews24.

Răzvan Marin nu se gândeşte la un transfer

Mijlocaşul central a urmat un traseu sănătos pe ruta Viitorul - Standard Liege - Ajax - Cagliari, iar acum nu se grăbeşte să facă următorul pas, deşi ştie despre interesul iscat în jurul său. La 25 de ani împliniţi pe 23 mai, Marin Jr. vrea să mai capete un an de exerienţă în Serie A, pentru ca mai apoi să încerce să obţină un transfer la o echipă mai importantă:
 
”A fost un parcurs corect în cariera mea, pas cu pas până acum. Iar per total am reuşit un sezon bun, a fost greu la început, nu jucasem la Ajax, dar m-am adaptat, mi-am intrat în ritm după 2-3 luni. A fost un progres continuu, am crescut de la meci la meci. Am învăţat tactic foarte mult. Şi fizic mă simt mai puternic, am mai multă încredere, mă simt mult mai bine, mai bine şi decât în Belgia. Sunt mult mai sigur pe mine.
 
Doresc să mai joc un an aici, au fost echipe din Serie A şi nu numai interesate de mine, dar nu mă grăbesc, mai vreau să fac un sezon foarte bun, să am continuitate”, a spus Răzvan Marin.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele