Ultima oră
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO 
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO
”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri
VIDEO | Cristiano Bergodi, mesaj ferm după înfrângerea cu Sepsi! ”Trebuia să câştigăm” VIDEO | Cristiano Bergodi, mesaj ferm după înfrângerea cu Sepsi! ”Trebuia să câştigăm”
VIDEO | Bernd Storck este de partea lui Bergodi! ”Rapid a bătut-o pe FCSB” VIDEO | Bernd Storck este de partea lui Bergodi! ”Rapid a bătut-o pe FCSB”
VIDEO | Fiorentina - Genoa 1-1. Gazdele au fost cu gândul la sferturile din Conference League VIDEO | Fiorentina - Genoa 1-1. Gazdele au fost cu gândul la sferturile din Conference League

Cagliari, pe urmele unui fotbalist din Casa Liga 1. Răzvan Marin poate avea un coleg român din vară

Stranieri Publicat pe 11 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20178416/2/razvan-marin-cagliari.jpg

Răzvan Marin ar putea avea un coleg român din vară! Ultimele informaţii apărute în presa din Italia aduc în discuţie interesul celor de la Cagliari pentru Olimpiu Moruţan. Se pare că a existat o primă ofertă pentru mijlocaşul FCSB-ului, de 8 milioane de euro. Ştirea vine în contextul în care şi Valencia s-ar interesa de el, dar Gigi Becali a solicitat 16 milioane de euro.

Matteo Zizola, cunoscut jurnalist din Italia, face anumite precizări cu privire la Olimpiu Moruţan. Îi conturează portretul, realizările din fotbalul românesc, dar şi ce cluburi mai sunt interesate de el.

”Născut la Cluj în aprilie 1999, Morutan a fost mult timp în caietele celor de la Inter şi Valencia, dar după cum agentul său Florin Vulturar a declarat pentru fcinter1908.it în aprilie trecut, există două cluburi din Serie A pe urmele echipei naţionale sub 21 din România. Iar al doilea ar fi Cagliari, care după Marin s-ar gândi la Morutan pentru viitor.

Cererea Stelei ar fi în jur de şaisprezece milioane de euro, în timp ce primele oferte ale lui Cagliari ar vorbi despre o cifră de aproximativ opt milioane.

În trecutul recent, preşedintele clubului bucureştean, Gigi Becali, ar fi refuzat o ofertă de zece milioane din Emiratele Arabe Unite, iar agentul jucătorului Vulturar a declarat că „probabil cincisprezece milioane este valoarea de pus pe masă pentru a avea Da al lui Becali”, scrie Matteo Zizola, în Centotrentuno.

În ultimul timp, tot mai multe echipe importante ale Europei au început să se uite către Casa Liga 1, pentru transferurile anumitor jucători. Pare că momentul care a născut din nou interes pentru jucătorii români a fost acela al trecerilor lui Valentin Mihăilă şi Dennis Man în Italia, la Parma.

Chiar dacă în ultimul timp fotbalistul FCSB-ului a scăzut vizibil în randament, în special la EURO U21, se pare că există în continuare un interes mare pentru el. Valencia l-a trecut şi ea pe o listă cu posibile transferuri, astfel că există şansa ca Moruţan să fie ofertat. Informaţia a fost adusă în discuţie şi de presa din Spania.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele