Ultima oră
VIDEO | Alibec, Săpunaru şi Lung Jr. sunt titulari contra lui Galatasaray, ACUM, pe Look Sport+. Silviu Lung face un meci bun! VIDEO | Alibec, Săpunaru şi Lung Jr. sunt titulari contra lui Galatasaray, ACUM, pe Look Sport+. Silviu Lung face un meci bun!
LIVE VIDEO | Chindia Târgovişte - Sepsi Sfântu Gheorghe, ACUM pe Look Sport+. Chindia e în avantaj LIVE VIDEO | Chindia Târgovişte - Sepsi Sfântu Gheorghe, ACUM pe Look Sport+. Chindia e în avantaj
Mircea Lucescu vrea să învingă din nou Barcelona! "Acest meci să reprezinte un impuls pentru dezvoltarea lui Dinamo Kiev" Mircea Lucescu vrea să învingă din nou Barcelona! "Acest meci să reprezinte un impuls pentru dezvoltarea lui Dinamo Kiev"
S-a rupt "lanţul de iubire" la Sibiu. Anamaria Prodan a ofertat alt antrenor pentru a-l înlocui pe Ruben Albes, Claudiu Rotar nu a fost de acord! S-a rupt "lanţul de iubire" la Sibiu. Anamaria Prodan a ofertat alt antrenor pentru a-l înlocui pe Ruben Albes, Claudiu Rotar nu a fost de acord!
Liga 2 rămâne în zodia COVID-19: Ripensia - Farul a fost amânat! Liga 2 rămâne în zodia COVID-19: Ripensia - Farul a fost amânat!
VIDEO | Haaland a doborât un record care data de 57 de ani în Bundesliga VIDEO | Haaland a doborât un record care data de 57 de ani în Bundesliga

'Câinii' din PCH sar la gâtul lui Şerdean! "Să nu te mai vedem cu eşarfă cu Dinamo. Minţi în fiecare zi"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe sâmbătă, 17:02
mail-share icon Email

Preşedintele executiv de la Dinamo, Dorin Şerdean, a făcut noi promisiuni privind rezolvarea situaţiei financiare, după victoria cu FC Voluntari, scor 3-0, în etapa a 11-a din Casa Liga 1. Fanii din Peluza ‘Cătălin Hîldan’ au lansat un atac dur asupra lui Şerdean, pe care îl acuză că minte la fel ca Pablo Cortacero.

Dorin Şerdean nu a exclus varianta unei noi insolvenţe la Dinamo, dar a anunţat din nou o mărire de capital de ordinul milioanelor de euro, stârnind furia fanilor.

Pablo Cortacero a programat o şedinţă a Consiliului de Administraţie pentru data de 27 noiembrie şi vrea să opereze schimbări importante, inclusive stabilirea bugetului.

Deocamdată, situaţia financiară a clubului este critică, iar fanii din PCH vor să strângă bani pentru a plăti mâncarea jucătorilor în cantonamentul de la Săftica.

"Să nu te mai vedem cu eşarfă cu Dinamo! Cum îţi permiţi să pângăreşti acest nume şi aceste culori?! Cum îţi permiţi să-ţi baţi joc de suporteri şi de jucători?! Cum îţi permiţi să minţi în fiecare zi că eşti în grafic cu plăţile, când la Săftica nu sunt bani nici de pâine?!

Câinilor, nici nu vă imaginaţi ce am găsit la Săftica! Angajaţii de acolo nu sunt plătiţi de luni de zile. Vorbim de oameni care supravieţuiesc din salariu. Nu sunt bani de mâncare pentru masa jucătorilor, nici măcar pentru un prânz.

Este o bătaie de joc cum nu s-a mai întâlnit vreodată. Şi acest individ îşi permite să mintă cu atâta nonşalanţă... Acest individ care se plânge şi se milogeşte de un personaj dubios precum Săpaşu, pe care îl numeşte ”fratele meu”!

Când mai apari la televizor (fără eşarfă şi însemne ale lui Dinamo) să-ţi ceri iertare de la Dănciulescu, pe care l-ai dat afară înainte să înveţi pe unde se intră în stadion! Să-ţi ceri iertare de la Mulţescu pe care l-aţi umilit!

Tu şi spaniolii aduşi de tine sunteţi SĂPAŞII lui Dinamo! Pentru că voi săpaţi groapa acestui club, dar s-ar putea să cădeţi voi înşivă în ea. Până nu vei veni cu banii despre care ai tot vorbit, să nu mai pronunţi Numele DINAMO! Şi vezi cum faci să nu te prindă ignatul pe aici!

Nu avem altă şansă, Câinilor, decât să strângem bani, să cumpărăm măcar mâncarea pentru jucători", este mesajul PCH.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele