Ultima oră
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou
Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină
NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania
I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman
Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele

'Câinii' din PCH sar la gâtul lui Şerdean! "Să nu te mai vedem cu eşarfă cu Dinamo. Minţi în fiecare zi"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 21 nov 2020
mail-share icon Email

Preşedintele executiv de la Dinamo, Dorin Şerdean, a făcut noi promisiuni privind rezolvarea situaţiei financiare, după victoria cu FC Voluntari, scor 3-0, în etapa a 11-a din Casa Liga 1. Fanii din Peluza ‘Cătălin Hîldan’ au lansat un atac dur asupra lui Şerdean, pe care îl acuză că minte la fel ca Pablo Cortacero.

Dorin Şerdean nu a exclus varianta unei noi insolvenţe la Dinamo, dar a anunţat din nou o mărire de capital de ordinul milioanelor de euro, stârnind furia fanilor.

Pablo Cortacero a programat o şedinţă a Consiliului de Administraţie pentru data de 27 noiembrie şi vrea să opereze schimbări importante, inclusive stabilirea bugetului.

Deocamdată, situaţia financiară a clubului este critică, iar fanii din PCH vor să strângă bani pentru a plăti mâncarea jucătorilor în cantonamentul de la Săftica.

"Să nu te mai vedem cu eşarfă cu Dinamo! Cum îţi permiţi să pângăreşti acest nume şi aceste culori?! Cum îţi permiţi să-ţi baţi joc de suporteri şi de jucători?! Cum îţi permiţi să minţi în fiecare zi că eşti în grafic cu plăţile, când la Săftica nu sunt bani nici de pâine?!

Câinilor, nici nu vă imaginaţi ce am găsit la Săftica! Angajaţii de acolo nu sunt plătiţi de luni de zile. Vorbim de oameni care supravieţuiesc din salariu. Nu sunt bani de mâncare pentru masa jucătorilor, nici măcar pentru un prânz.

Este o bătaie de joc cum nu s-a mai întâlnit vreodată. Şi acest individ îşi permite să mintă cu atâta nonşalanţă... Acest individ care se plânge şi se milogeşte de un personaj dubios precum Săpaşu, pe care îl numeşte ”fratele meu”!

Când mai apari la televizor (fără eşarfă şi însemne ale lui Dinamo) să-ţi ceri iertare de la Dănciulescu, pe care l-ai dat afară înainte să înveţi pe unde se intră în stadion! Să-ţi ceri iertare de la Mulţescu pe care l-aţi umilit!

Tu şi spaniolii aduşi de tine sunteţi SĂPAŞII lui Dinamo! Pentru că voi săpaţi groapa acestui club, dar s-ar putea să cădeţi voi înşivă în ea. Până nu vei veni cu banii despre care ai tot vorbit, să nu mai pronunţi Numele DINAMO! Şi vezi cum faci să nu te prindă ignatul pe aici!

Nu avem altă şansă, Câinilor, decât să strângem bani, să cumpărăm măcar mâncarea pentru jucători", este mesajul PCH.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele