Ultima oră
Zinedine Zidane revine! A bătut palma cu noua echipă şi mai rămâne doar să semneze contractul Zinedine Zidane revine! A bătut palma cu noua echipă şi mai rămâne doar să semneze contractul
Vincenzo Italiano a sărutat o jurnalistă după un gol al Fiorentinei la meciul cu Viktoria Plzen, din Conference League Vincenzo Italiano a sărutat o jurnalistă după un gol al Fiorentinei la meciul cu Viktoria Plzen, din Conference League
Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid

Egal pentru contracandidate. VIDEO | Dinamo - Poli Iaşi 1-1, după două goluri din penalty

Superliga Publicat pe 12 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19418853/7/vlcsnap-2020-07-12-18h27m45s815.png


Dinamo şi Poli Iaşi au terminat la egalitate, 1-1, în direct la Look Plus, meciul din etapa a noua a play-out-ului din Casa Liga 1, după goluri marcate din penalty de Sorescu, minutul 10, şi Andrei Cristea, minutul 85.
 
După rezultatul de egalitate, care nu convine niciuneia dintre echipe, Dinamo ajunge la 21 de puncte şi două meciuri mai puţin, iar Poli e un loc mai sus, pe poziţia de baraj, cu 22 de puncte.

Două bare, două penalty-uri

Pe un teren care nu a arătat deloc bine, Dinamo a început în forţă, iar puştiul Mihaiu a zguduit bara în minutul doi. Apoi, la opt minute distanţă, Chivulete a considerat că duelul regulamentar dintre Şerban şi Sorescu trebuie sancţionat cu penalty, iar acelaşi Sorescu a tras tare, în stânga lui Axinte, şi a deschis scorul. Logic, Mihalcea şi băieţii lui au făcut o jumătate de pas în spate, iar Poli a trecut la conducerea meciului. În minutul 14, Luckassen a avut mingea pe cap, după o centrare bună a lui Horşia, dar a irosit o ocazie mare şi gazdele au intrat în avantaj la pauză.
 
În timp ce contul de facebook era ironic cu arbitrul Chivulete pentru penalty-ul acordat, Rednic intra în elevii săi la pauză, îi trimitea în luptă pe Popadiuc şi De Iriondo, iar Iaşul pleac în căutarea rezultatului pozitiv. Mai întâi a ratat Omoh, cu capul, în minutul 61, apoi Neicuţescu a lovit transversala, de la 20 de metri (minutul 67), Popa a ratat singur cu portarul (72), iar tabela s-a modificat a doua oară în minutul 85, când Skovajsa l-a faultat în careu pe De Iriondo, iar Andrei Cristea a bătut perfect, în vinclu, şi a restabilit egalitatea.

Dinamo - Poli Iaşi 1-1 (Sorescu pen. 10 / Andrei Cristea pen. 85), live pe Look Plus de la ora 18:00. Echipele de start:
  • Dinamo: Straton - Sorescu, Puljic, M. Popescu, Skovajsa - Mihaiu (V. Lazăr 62), Mrzljak, Răuţă (I. Şerban 81), Fabbrini (Sin 63) - Neicuţescu (R. Moldoveanu 67), Montini (D. Popa 46)
  • Rezerve: Şt. Fara - R. Grigore, Kostrna, A. Bani
  •  
  • Poli Iaşi: T. Axinte - Rodny Lopes, Fomba (De Iriondo,46), Frăsinescu, S. Şerban (Popadiuc 46) - O. Mihalache, Passaglia (Chacana 71) - R. Grădinaru (Andrei Cristea 71), Platini (Omoh 57), Horşia - Luckassen 
  • Rezerve: Târnovanu, Klimavicius, Breeveld, Agape 
Liga 1 - Play-out
 


Minutul 85: GOL POLI IAŞI! Skovajsa îl loveşte peste gleznă în careu pe De Iriondo, Chivulete dictează penalty, Andrei Cristea bate perfect, în vinclu, şi face inutil plonjonul inspirat al lui Straton. 1-1, meritat!





Minutul 72: Popa ratează singur cu portarul. Frăsinescu, fundaşul dorit de Becali la FCSB, face o eroare mare, Popa scapă singur cu Axinte, dar trage slab, pe mijloc, şi tânărul goalkeeper al ieşenilor respinge.



Minutul 67: A DOUA BARĂ A LUI DINAMO! Neicuţescu driblează doi adversari, trage violent de la 20 de metri şi nimereşte transversala, la fel cum a făcut-o şi Mihaiu în startul meciului.


Minutul 61: Omoh vine lansat, reia de lângă Puljic, dar lovitura sa de cap e respinsă de Straton.



Minutul 46: Restart. Popa intră în locul lui Mattia Montini, în timp ce Mircea Rednic îi aruncă în luptă pe Popadiuc şi De Iriondo şi îi scoate pe Şerban şi Fomba.

Minutul 45: Pauză în Ştefan cel Mare. 45 de minute echilibrate, în care Dinamo a avut bara lui Mihaiu, dar Poli Iaşi a atacat mai mult. Echilibrul e rupt de penalty-ul controversat dictat în start.

Minutul 14: Mare ocazie pentru Iaşi! Horşia pune mingea pe capul lui Luckassen, în şase metri, dar atacantul loveşte prost balonul şi, din poziţie bună, nu nimereşte poarta.



Minutul 10: GOL DINAMO! Sorescu se aruncă în careu după un duel cu Şerban, Chivulete dictează un penalty mai mult decât discutabil, iar acelaşi Sorescu trage tare, în stânga lui Axinte, şi deschide scorul!





Minutul 2: BARĂ DINAMO! Neicuţescu pasează în faţa porţii, Mihaiu vine excelent, trage din prima, dar mingea loveşte tranversala!



18:00 Start meci în Ştefan cel Mare, cu Andrei Florin Chivulete la centru.

16:30 Avem echipele de start alese de Adrian Mihalcea şi Mircea Rednic. Primul atacă cu Neicuţescu şi Montili, al doilea mizează pe Luckassen.

Câinii lui Mihalcea au rupt seria neagră cu un succes clar cu Academica, 3-1, iar acum au 20 de puncte, cu unul mai puţin decât Poli Iaşi, dar şi două meciuri în minus. Cu un succes azi, Dinamo scapă de locul retrogradabil şi urcă până pe poziţia care duce la baraj, ocupată de trupa lui Mircea Rednic.
 
Cu Hermannstadt aflată într-o formă foarte bună, trei victorii la rând, Rednic e pus să joace un meci decisiv pentru şansele sale. Poli are opt partide jucate, 21 de puncte, iar distanţa până la Sepsi e de trei lungimi.
 
Înaintea meciului direct, fanii din Programul DDB au găsit o formă de a pune presiune pe Mircea Rednic. Impresionaţi de Rednic, pe care-l consideră singurul capabil să facă ordine în club şi să readucă în prim-plan gloria trecutului, fanii îi consideră pe Puriu prima variantă pentru Dinamo. Nu doar pentru postul de antrenor, ci şi pentru cel de manager general: "El îşi va forma nu doar staff-ul tehnic şi echipa, ci şi staff-ul administrativ. El va fi şeful", spun oamenii din DDB despre fostul fundaş

FOTODragos Pascaneanu/SPORT PICTURES
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele