Ultima oră
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan

Calificare dramatică şi nemulţumiri. Mircea Lucescu nu a fost încântat de Dinamo Kiev, deşi merge în 8-imile Europa League

Stranieri Publicat pe 26 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20013937/1/mircea-lucescu-1a.jpg

Dinamo Kiev s-a calificat dramatic în 8-imile Europa League, 2-1 la general cu Brugge. În tur a fost 1-1, în Ucraina, dar în Belgia formaţia lui Mircea Lucescu a dat lovitura şi a întors soarta calificării în minutul 83. Antrenorul român nu a părut că se bucură de succes şi a sesizat mai multe probleme în jocul echipe, pe durata celor 90 de minute.

Au fost câteva probleme în prima repriză, am fost precipitaţi în privinţa paselor din jumătatea adversă. La pauză i-am văzut puţini abătuţi. S-au grăbit, n-au avut răbdare. Echipa creşte de la meci la meci, dar jucătorii încă nu au încredere în potenţialul lor. Cred că este o presiune foarte mare pe ei, e foarte mult stres. Vor să readucă Dinamo Kiev acolo unde a fost şi nu e uşor”, a declarat Lucescu la finalul partidei.  

Mai mult, ”Il Luce” a fost destul de iritat de o întrebare care a vizat fosta echipă, Şahtior Doneţk, care s-a calificat la rândul ei în 8-imile competiţiei: ”De ce mă întrebaţi de asta? Nu înţeleg, hai să vorbim despre Dinamo Kiev, atât”.

Europa League şi-a desemnat joi echipele calificate în optimile de finală ale competiţiei, în direct pe posturile Look Sport. Printre meciuri s-au aflat şi unele în care au fost implicaţi români.

Ianis Hagi a fost folosit din primul minut în Rangers - Antwerp. Scoţienii s-au impus în Belgia, în tur, cu 4-3, la finele unui meci nebun, dar calificarea nu era tranşată. A fost un joc spectaculos şi acum, când Rangers a câştigat cu 5-2.

La Milano, AC Milan a pornit cu prima şansă în faţa celor de la Steaua Roşie Belgrad, după ce în tur a fost 2-2. Ciprian Tătăruşanu a fost rezervă în retur, care s-a terminat la egalitate, 1-1.

Dinamo Kiev, echipa pregătită de Mircea Lucescu, s-a calificat după ce a trecut la general cu 2-1 de Brugge, cu un gol marcat în minutul 83! În tur a fost 1-1.

Andrei Raţiu a fost rezervă în victoria celor de la Villarreal cu 2-1, în faţa celor de la Salzburg. La general, ”submarinul galbn” s-a impus cu 4-1.

A surprins eliminarea echipelor Hoffenheim, Napoli, Leicester şi Bayer Leverkusen din competiţie.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele