Ultima oră
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2 Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2

Calificarea în grupele Europa League nu e o simplă formalitate. CFR Cluj poate avea probleme

CFR Cluj Publicat pe 28 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19495737/1/rps3921.jpg

CFR Cluj poate avea probleme în meciul de joi, din play-off-ul Europa League, cu KuPS. Finlandezii trec printr-o situaţie foarte bună, având opt victorii la rând, atât în campionat cât şi în Europa League. Duminică, echipa KuPS s-a impus cu 2-0 pe teren advers, cu Mariehamn.

CFR Cluj a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, duminică, pe teren propriu, în compania echipei Chindia Târgovişte, în etapa a cincea a Ligii I. Dan Petrescu, antrenorul formaţiei CFR Cluj, s-a declarat nemulţumit de echipa sa, în special de atacantul francez Billel Omrani, căruia i-a sugerat să îşi găsească o altă echipă.

M-a deranjat cum s-a jucat prima repriză. Mă aşteptam ca jucătorii să intre şi să arate altceva. De obicei, când odihneşti jucătorii, îţi pare rău, dar m-am gândit că va fi greu pentru ei să joace. Avem nevoie de jucători. Cei de la Chindia puteau pleca cu trei puncte, nu cred că era meritat dacă am fi câştigat noi.

Păun a adus un plus, Omrani nu a adus tot anul plusul pe care îl aşteptăm. Cred că a venit timpul să-şi găsească altceva, Omrani aici nu îşi mai găseşte ritmul, nu mi-a plăcut deloc”, a declarat Dan Petrescu.

În vârstă de 27 de ani, Billel Omrani joacă la CFR Cluj din 2016, atunci când a venit de la Olympique Marseille. Francezul este cel mai valoros jucător al CFR-ului, fiind cotat la 2,8 milioane de euro pe site-ul de specialitate Transfermarkt.de. 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele