Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

Camavinga, un puşti care continuă să atragă atenţia. Bayern Munchen a intrat pe fir şi e gata să îl transfere în condiţii speciale

Bayern Munchen Publicat pe 2 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/20093303/1/profimedia-0478806647.jpg

Eduardo Camavinga (18 ani) este unul dintre cei mai interesanţi puşti din noul val, spre care se uită echipele importante ale Europei. Fostul adversar al CFR-ului din Europa League mai are contract cu Rennes până în vară şi vrea să profite de acest lucru. Nu vrea să îşi prelungească înţelegerea şi să plece gratis.

După ce a fost dorit de Real Madrid, care a oferit celor de la Rennes 80 de milioane de euro, potrivit presei din Franţa, dar actuala echipă a tânărului a refuzat, acum a intrat pe fir Bayern Munchen. Bavarezii îl pot lua gratis pe mijlocaşul francez, în acest moment cotat la 60 de milioane de euro.

Eduardo Camavinga a stârnit un val de reacţii şi negocieri încă din vara trecută. Noul puşti minune al Franţei este/a fost pe placul celor de la Real Madrid şi Juventus, dar Rennes nu îl dă cu orice preţ. Culmea, ascensiunea lui Camavinga a început în urmă cu aproximativ un an, când Rennes juca împotriva celor de la CFR Cluj, în grupele Europa League.

Camavinga nu a făcut cel mai bun meci cu ardelenii, în Franţa. Chiar a văzut cartonaşul roşu şi a fost trimis mai repede la cabine. Astfel, din cauza eliminării puştiul a ratat returul din Ardeal.

Esenţial pentru jocul lui Rennes, în ciuda vârstei, Camavinga şi-a ajutat echipa să prindă locul al treilea şi, implicit, grupele Ligii Campionilor 2020-2021. Iar plecarea sa era dată ca sigură, cu Real Madrid făcând presing de luni bune. Însă conducerea lui Rennes a reuşit să-l convingă că nu e cazul să fie vândut acum. Totuşi, iată că acum poate pleca gratis

Ne-am înţeles cu el să rămână cu noi şi sezonul viitor. E un jucător inteligent, ştie unde e mai bine pentru interesul său sportiv”, a declarat Nicolas Holveck, preşedintele lui Rennes, citat de Marca, în vară.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele