Ultima oră
Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta” Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta”
Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie
Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă
România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European
Laszlo Balint îşi asigură un final de sezon liniştit. ”Respirăm uşuraţi” Laszlo Balint îşi asigură un final de sezon liniştit. ”Respirăm uşuraţi”
EXCLUSIV | Fostul jucător a dat verdictul finalului de sezon în Superliga. „Este cel mai bun U21 din campionatul nostru” + ”Piciorul stâng al lui a zburat peste tribună” EXCLUSIV | Fostul jucător a dat verdictul finalului de sezon în Superliga. „Este cel mai bun U21 din campionatul nostru” + ”Piciorul stâng al lui a zburat peste tribună”

Camila Osorio e campioană la Bogota. A câştigat finala împotriva principalei favorite

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 7 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21550908/1/osorio.jpg

Camila Osorio s-a impus din nou pe teren propriu, în Columbia, învingând-o pe Marie Bouzkova, cap de serie numărul 1, cu 6-3, 7-6 (5), în finala Copa Colsanitas Zurich, şi a câştigat al doilea său titlu la Bogota.

Osorio a câştigat primul ei titlu din circuitul WTA tot la Bogota, în 2021.

Clasată pe locul 85 şi cap de serie numărul 6, Osorio s-a bucurat de o săptămână reuşită la Bogota. Ea a pierdut doar un set în drumul spre titlu. În optimi, Osorio a trecut de românca Anca Todoni.

https://viewscnt.1616.ro/c.gif

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele