Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start
Barcelona, decizie finală cu privire la rămânerea lui Xavi pe banca tehnică Barcelona, decizie finală cu privire la rămânerea lui Xavi pe banca tehnică
Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!

Campioană foarte activă pe piaţa transferurilor! CFR Cluj aduce unul din cei mai buni atacanţi din Liga 2

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 10 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20239806/1/par.jpg

Daniel Paraschiv (22 de ani) va semna în cele din urmă cu CFR Cluj, informează Gazeta Sporturilor. Atacantul vine de la Viitorul Pandurii Târgu-Jiu a fost curtat insistent în ultima vreme şi de FC ”U” Craiova, dar în cele din urmă a ales să joace la campioana României.

Paraschiv vine gratis, deoarece i-a expirat acordul cu gorjenii şi va fi un plus de tinereţe în lotul lui Marius Şumudică.

De-a lungul carierei, Daniel Paraschiv a trecut pe la: FC Braşov, la Precizia Săcele, Viitorul Ghimbav, AFC Hărman, Luceafărul Oradea şi Viitorul Pandurii Târgu-Jiu.

  • Atacantul este evaluat de cei de la Transfermarkt la suma 175.000 de euro

Tahiri, rezolvat

CFR Cluj se mişcă rapid în tentativa de a prinde din nou grupele unei competiţii europene, iar campioana a făcut şi primul transfer din străinătate: Anas Tahiri, 26 de ani, jucător liber de contract după despărţirea de olandezii de la RKC Waalwijk.

”Bine ai venit, Anas Tahiri!

Clubul CFR 1907 Cluj anunţă transferul mijlocaşului Anas Tahiri.
 
Ultima oară la RKC Waalwijk, formaţie din prima ligă olandeză, unde a purtat şi banderola de căpitan, fotbalistul de origine marocană (26 de ani) are în palmares şi o experienţă în Belgia, la Lierse SK.
 
Îi urăm bun venit şi multă baftă în tricoul vişiniu!” este comunicatul emis de ardeleni.
 
Cotat la 550.000 de euro, Tahiri, a cărui primă parte a carierei a fost legată de belgienii de la Lierse, poate acoperi toate poziţiile de la mijlocul terenului şi este, în viziunea feroviarilor, omul potrivit pentru a umple golul lăsat plecarea lui Mihai Bordeianu, reîntors în Arabia Saudită după împrumutul din a doua parte a sezonului.
 
Rachid Bouhenna (Sepsi), Cristiano Figueiredo (FC Hermannstadt) şi Jonathan Rodriguez (FC Botoşani) sunt ceilalţi trei jucători transferaţi deja de CFR. Lor li se adaugă Claudiu Petrila şi Alex Paşcanu, care se întorc în Gruia după perioade de împrumut la Sepsi, respectiv Ponferradina.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele