Ultima oră
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”

Campioana la baschet feminin, Sepsi Sf. Gheorghe, calificată în semifinalele Ligii Naţionale, după două victorii la scor

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 14 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20116474/1/sep.jpg

Campioana en-titre la baschet feminin, Sepsi Sfântu Gheorghe, s-a calificat în semifinalele Ligii Naţionale, după ce a eliminat, marţi, formaţia Agronomia Bucureşti, în a doua partidă din sferturile competiţiei.

În cele două partide disputate luni şi marţi cu Agronomia Bucureşti, Sepsi s-a impus cu 88-56 şi 79-34.

În semifinale s-a calificat, însă fără a juca, şi formaţia FCC Baschet UAV Arad, după ce adversara sa, Phoenix CSU Simona Halep Constanţa nu s-a putut prezenta la meciuri, având cazuri de Covid-19 în lot.

În celelalte două partide din sferturi se confruntă, marţi şi miercuri, echipele CSM Satu Mare - Universitatea Cluj (94-44 în primul meci) şi Olimpia Braşov - CSM Târgovişte (77-72).

Partidele din sferturi sunt programate în sistemul ”cel mai bun din trei partide”.

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele