Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Campioana olimpică Sunisa Lee a fost victima unui atac rasist la Los Angeles

JO 2020 Publicat pe 12 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/20464986/1/olympic-games-2020.jpg

Americanca Sunisa Lee, mesaliată cu aur la gimnastică la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a declarat într-un interviu că recent a fost victima unui atac rasist cu spray iritant lacrimogen la Los Angeles.

Potrivit bbc.com, incidentul a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, când Lee se afla la Los Angeles pentru filmări la emisiunea Dancing with the Stars. Au fost ţinta rasismului sportiva şi un grup de prieteni ai săi asiatici, în timp ce aşteptau un Uber după o seară în oraş. Pe lângă sportivă şi prietenii săi a trecut o maşină, iar persoanele care se aflau în vehicul au adresat insulte rasiste grupului şi i-au spus să plece înapoi de unde a venit. În plus, o persoană a folosit un spray iritant lacrimogen împotriva sportivei.

M-am enervat foarte tare, dar nu puteam face nimic pentru că au plecat imediat. Nu am făcut nimic împotriva lor, pur şi simplu am lăsat să se întâmple ceea ce s-a întâmplat”, a spus sportiva pentru Pop Sugar, precizând că nu a vrut să reacţioneze într-un mod care să-i atragă probleme.

Sunisa Lee, ai cărei au emigrat în SUA din Laos, locuieşte în St Paul, Minnesota. Sportiva a obţinut în iulie medalia de aur la individual-compus, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Ea a mai câştigat la Tokyo argintul pe echipe şi bronzul la paralele.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele