Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

Campioana revine în forţă. Union Berlin - Bayern Munchen, LIVE pe Look Plus, de la 19:00. Echipele probabile

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 17 mai 2020
mail-share icon Email

BUNDESLIGA: Union Berlin - Bayern Munchen se vede LIVE pe Look Plus, de la 19:00.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19364213/2/asta.jpg

După 69 de zile de aşteptare, Bayern Munchen joacă din nou un meci oficial de Bundesliga, ultima partidă fiind din data de 8 martie, când a învins Augsburg, cu scorul de 2-0.

Azi de la ora 19:00, în direct pe Look Plus, elevii lui Hans Flick se deplasează în capitala Germaniei, unde vor disputa o partidă cu porţile închise împotriva celor de la Union Berlin, una din surprizele plăcute ale actualei ediţii de campionat.

Va fi interesant de văzut cum se vor prezenta cele două echipe după mai bine de două luni de pauză, în care antrenamentele s-au făcut atipic, în condiţii de distanţare socială.

Bavarezii au câştigat foarte greu meciul din tur, cu 2-1, prin golurile lui Pavard şi Lewandowski, pentru Union a marcat Polter, iar gazdele de azi au şi ratat un penalty în startul reprizei secunde. Aşadar, deşi va juca locul 1 cu locul 12, avem toate ingredientele pentru un meci echilibrat.

Absenţele, un factor important

Ambele echipe au mici probleme de lot înainte de partida de diseară. La Bayern lipsesc nume sonore, precum Coutinho, Sule sau Tolisso. De asemenea Javi Martinez este incert, şansele de a fi recuperat însă sunt foarte mici.

Nici Union nu stă foarte bine la acest capitol. Antrenorul Urs Fischer nu se va putea baza pe Andersson, Dehl, Becker şi Gogia.

Union Berlin - Bayern Munchen, echipele probabile

Union Berlin : Gikiewicz - Hübner, Schlotterbeck, Subotic - Trimmel(c), Gentner, Andrich, Lenz - Ingvartsen, Bülter - Andersson.

Bayern Munich : Neuer (c) - Pavard, J.Boateng, Alaba, Davies - Kimmich, Goretzka, Thiago Alcantara - T.Müller, Lewandowski, Gnabry.

  • Casele de pariuri o văd clar favorită pe Bayern Munchen, care are o cotă medie de 1.20 la victorie, în schimb Union Berlin e cotată la 13.00 pentru un succes.
mail-share icon Email
viewscnt

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele