Ultima oră
Toni Kroos, plasat în izolare după ce a intrat în contact cu o persoană cu COVID-19 Toni Kroos, plasat în izolare după ce a intrat în contact cu o persoană cu COVID-19
VIDEO | Academica Clinceni - FC Botoşani 0-0, live pe Look Sport. Echipele de start VIDEO | Academica Clinceni - FC Botoşani 0-0, live pe Look Sport. Echipele de start
U Craiova vrea să dispute cu spectatori meciul cu CFR Cluj. Anunţul lui Sorin Cârţu U Craiova vrea să dispute cu spectatori meciul cu CFR Cluj. Anunţul lui Sorin Cârţu
Mihai Popescu, pregătit de duelurile cu Ianis Hagi din Scoţia: ”Să sperăm că ne vom întâlni” Mihai Popescu, pregătit de duelurile cu Ianis Hagi din Scoţia: ”Să sperăm că ne vom întâlni”
Primul jucător care pleacă din Gruia: Golofca, vândut de CFR la Sepsi! Primul jucător care pleacă din Gruia: Golofca, vândut de CFR la Sepsi!
"Va fi o revoluţie forţată!". Ce scriu italienii despre viitorul lui Man şi Mihăilă "Va fi o revoluţie forţată!". Ce scriu italienii despre viitorul lui Man şi Mihăilă

Campioanele fără sală. Gimnastele de la CSM Cluj câştigă trofee după trofee, dar riscă să nu mai aibă unde se antrena

Gimnastica Publicat pe 12 nov 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/19584590/1/gimnaste.jpg
Gimnastele de la CSM Cluj au obţinut două medalii la Cupa României, competiţie care a avut loc în weekend, la Bucureşti. Competiţia, care s-a vrut un regal al gimnasticii ritmice româneşti, a adunat la start de la gimnaste de 6 ani şi până la senioare.
 
Maia Metea, campioană naţională la categoria Mica Gimnastă 7 ani, şi-a menţinut poziţia reuşind să câştige totodată şi Cupa României. Totodată, 
Damaris Ielciu a obţinut medalia de argint la categoria Mica Gimnastă 8 ani. Evoluţii apreciate a avut şi Maria Mihuţ, care a mai urcat un loc faţă de Campionatele Nationale, clasându-se pe poziţia a cincea la Cupa României.
 
Din nefericire, micuţele gimnasti riscă să rămână fără sala de antrenamente din cauza situaţiei financiare precare.
 
„Urmează un nou sezon competiţional, dar din păcate noi nu ştim unde ne vom putea antrena în continuare din cauza problemelor financiare. CSM nu poate acoperi în acest moment chiria sălii de antrenament, iar fetiţele de la gimnastică ritmică nu vor mai avea unde să se pregătească. Deşi este singura secţie de gimnastica ritmica de performanta din judeţul Cluj, resursele financiare sunt insuficiente pentru a acoperi chiria sălii de antrenament. Încercăm să tragem un semnal de alarmă pentru toţi cei care ne-ar putea sări în ajutor”, a spus antrenoarea Adriana Gîrbă.
 
Clujencele au obţinut rezultate remarcabile şi la Campionatele Naţionale pentru Copii de la Ghimbav, competiţie care a avut loc la începutul lunii trecute. Micile sportive de la CSM Cluj s-au întors acasă cu o medalie de aur câştigată de Maia Metea, la categoria Mica Gimnastă 7 ani. De asemenea, Maria Mihuţ a obţinut medalia de bronz- la categoria Mica Gimnastă 8 ani.
 
Totodată, componentele echipei de gimnastică ritmică a CSM Cluj-Napoca au avut o prestaţie onorabilă, 4 dintre ele reuşind la individual compus să facă parte din primele 8 gimnaste la nivel naţional: Maia Metea locul 1, Damaris Ielciu locul 5 (locul 5 la cerc şi 6 la fără obiect), Maria Mihuţ locul 6 (locul 3 la fără obiect şi 7 la cerc), Irina David locul 8, Dalia Voivod locul 11 (locul 5 la exerciţiul fără obiect) şi Alexandra Bodea locul 15. 
 
De asemenea, între 22 şi 25 octombrie au avut loc la Ploieşti Campionatele Naţionale de junioare mici, junioare şi senioare, de unde CSM Cluj-Napoca s-a întors cu o medalie de bronz câştigată de Teodora Potfălean, la exerciţiul cu cerc. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele